Mladá učitelka s hormonální poruchou: I s plnovousem jsem sexy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Mladá učitelka s hormonální poruchou: I s plnovousem jsem sexy!

Svou bradku si žena oholila naposledy v 17 letech.
Svou bradku si žena oholila naposledy v 17 letech. (Profimedia.cz)

Mladá učitelka z Británie Harnaam Kaur (23) trpí hormonální poruchou a z nadbytku testosteronu se jí tvoří ochlupení jako mužům. Pyšní se dokonce plnovousem! Ano, opravdu pyšní! Harnaam se za svou zvláštnost totiž vůbec nestydí!

Bradka jí začala kvůli onemocnění, jehož název zní syndrom polycystických ovarií (vaječníků), růst už v 11 letech. Dospívání pro ni bylo těžké. „Ve škole mě dost šikanovali. Mluvila jsem s lidmi s rukou před obličejem a nosila chlapecké oblečení, abych zakryla chlupatá ramena a paže. Dokonce jsem si začala ubližovat,“ vypověděla pro Daily Mail.

Zlom nastal, když se nechala pokřtít v indické víře sikhismu, která zakazuje holení veškerého porostu. Přestože byla rodina proti kvůli obavám, že si Harnaam nikdy nenajde manžela, ona je od té doby šťastnější. Podpořil ji jen mladší bratr Gurdeep (18).

Svou bradku si žena oholila naposledy v 17 letech.

„Cítím se víc sexy a žensky. Naučila jsem se milovat sama sebe a nic to nezmění,“ řekla učitelka sebejistě. Umí si ale ze sebe i dělat legraci: „Občas změním hlas a hraju si na chlapa. Chápu, že to pro mnoho lidí může být matoucí, když mám prsa.“

Syndrom polycystických ovarií
Podstatou nemoci je nerovnováha mužských a ženských hormonů. Chybí ovulace, při níž se do vejcovodů vypouští zralé vajíčko, i menstruace. Žena je tak prakticky neplodná. Vedlejším příznakem je právě ochlupení jako u mužů.

Autor:  evk

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.