John Travolta slaví 60: Chci si zahrát v bondovce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

John Travolta slaví 60: Chci si zahrát v bondovce!

John Travolta
John Travolta (Foto Aha! – Profimedia.cz, Pavel Machan, Marek Pátek)

Dvě nominace na Oscara, dva Zlaté glóby, řada dalších ocenění, tanec s princeznou Dianou, ale i životní tragédie... To vše stihl hollywoodský herec John Travolta za 60 let svého života! Kulatiny oslaví už pozítří! Přejeme všechno nejlepší!

Nemá Oscara

Přestože jeho role inspirovaly životní styl tehdejší mládeže, za žádnou z nich nedostal Oscara. Za filmy Pulp Fiction a Horečku sobotní noci byl nominován, prestižní ocenění však nedostal. A nedostane ho ani k šedesátinám, letos na cenu akademie nominován nebyl. Herecky je ovšem stále aktivní...

Přišel o syna

Nejkrutější ránu mu osud uštědřil během rodinné dovolené na Bahamách v lednu roku 2009. Po nešťastném pádu způsobeném záchvatem mu v náruči zemřel autistický syn Jett (†16). Kromě bezmezného žalu herce navíc sžírala i četná obvinění z toho, že mohl smrti svého syna předejít. S dlouholetou partnerkou Kelly Preston (51) má další dvě děti – dceru Ellu Bleu (13) a syna Benjamina (3), ten se se svým starším bratrem nikdy nesetkal.


Tanec s princeznou

Že byl Travolta v mládí famózní tanečník, se doneslo i do britského královského paláce. Sotva princezna Diana (†36) vyslovila přání si s legendárním tanečníkem alespoň jednou zatančit, bylo její přání splněno. Travolta Dianu vyzval k tanci během návštěvy Bílého domu ve Washingtonu v roce 1985.

Skrývá homosexualitu?

Tak dobrý tanečník přece nemůže být heterosexuál. Ta jeho neskutečně pohyblivá pánev... Navíc je přes 20 let šťastně ženatý – není to jen zástěrka? Aférky s mladými milenkami jsou u ostatních herců na denním pořádku – proč u Travolty ne? Navíc před dvěma lety čelil obvinění ze sexuálního obtěžování čtyř masérů! Oficiálně ho ale žádný neobvinil...




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.