Sběrači čaje roste ocas a je stále větší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Sběrači čaje roste ocas a je stále větší!

Ind Chandre Oraon má 37 cm dlouhý ocásek, který stále roste!
Ind Chandre Oraon má 37 cm dlouhý ocásek, který stále roste! (Foto: Profimedie.cz, koláž Ahaonline)

Ind Chandre Oraon (35) je zručný v šplhání po stromech a dokáže uzdravovat nemocné. Jeho opravdovým trumfem je ale 37 centimetrů dlouhý ocásek, který mu vzadu vyrůstá z těla a časem se neustále zvětšuje.

Chandre pochází z indického Alipurduaru a v celém okolí ho díky jeho anomálii považují za reinkarnaci boha. A chlapíkovi to maximálně vyhovuje. V komunitě je mimořádně oblíbený, přijímá dary a jeho snem je postavit chrám, ve kterém by mohl lidem hromadně žehnat. „Jsem Hanumán. Lidé mají přede mnou velký respekt kvůli mému ocasu. Ani trochu mi to nevadí. Je to dar od boha,“ říká sběrač čaje, který se s anomálií už narodil.


Ženy ho nechtěly

Zatímco s vírou to Chandremu jde výborně, s ženami to měl »kupodivu« těžké. Už dvacet krásek ho kvůli jeho netradiční výbavě odmítlo, až v roce 2007 si našel nevěstu Maino (38). A už s ní má i dítě – pětiletou dcerku Radhiku. Lékaři Chandremu kdysi nabídli, že mu ocas odstraní, ale on o tom nechce ani slyšet. Jeho matka mu totiž, když byl malý, sekla do výrůstku a on těžce onemocněl.
Ind Chandre Oraon má 37 cm dlouhý ocásek, který stále roste!

Přečtěte si
prroud
10. 2. 2014 • 13:36

Docela vazne by me zajimalo kterymu ocasu z zivocisny rise se ten jeho podoba nejvic. Nemyslim to rozhodne zlomyslne,jen me to opravdu zajima.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.