Chtěla otrávit dceru (3): Jogurt naředila nemrznoucí směsí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chtěla otrávit dceru (3): Jogurt naředila nemrznoucí směsí!

Dceru se snažila otrávit Fridexem.
Dceru se snažila otrávit Fridexem.  (Foto Aha! – Vlaďka Hradská. ara)

Hrůznou smrt chtěla připravit své dceři (3) matka bestie (22) z Českých Budějovic. Přimíchala jí do jogurtu nemrznoucí směs. Dítě zachránil otec tím, že jídlo ochutnal a přivolal záchranku. Ženě hrozí až výjimečný trest.

Podle informací Aha! žila rodina italským způsobem života. Žena připravila dcerce smrtící jogurt v pátek večer. Dívenka jídlo ochutnala, odmítala ho jíst a plakala. „Otec zavolal záchranku s tím, že matka dítě úmyslně nakrmila jogurtem smíchaným s nemrznoucí směsí. Při příjezdu zdravotníků nebyly naštěstí ještě u dítěte naplno rozvinuty příznaky otravy,“ popsala mluvčí jihočeské záchranky Petra Kafková.

Ze rodina žila
Informaci potvrdil policejní mluvčí Jiří Matzner s tím, že otec smrtící koktejl ochutnal také. „Možná očekával chuť zkaženého mléčného výrobku, ale skutečnost byla hrůzostrašnější,“ doplnil. Jed dívence vážně poškodil trávicí trakt. Zdravotníci ji převezli do pražské nemocnice v Motole, kde dva dny bojovali o její život. Skončila na dialýze, nyní je ve stabilizovaném stavu. Otec je v péči lékařů českobudějovické nemocnice. Travičce hrozí až výjimečný trest.

Autor:  hra

Přečtěte si
prroud
20. 1. 2014 • 11:56

..........ovsem v pripade,ze je prokazatelne vinna,co tatinek,nenavliknul to sikovne na ceste za svobodou? Jinak by onen jogurt ocenil urcite taky!Duveruj,ale proveruj..........

prroud
20. 1. 2014 • 11:54

A proc vyjimecny trest,na co to komplikovat? Rada si da ten naredenej jogurt,velkej!Kdo jinemu jamu kopa........

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.