Rom (17) a Romka (30) kradli v obchodě: Prodavačce prý strhli náušnice a vyškubali vlasy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rom (17) a Romka (30) kradli v obchodě: Prodavačce prý strhli náušnice a vyškubali vlasy!

Statečná prodavačka Iveta S.
Statečná prodavačka Iveta S. (Foto Aha! – Helena Lacinová,)

Ostraze nastříkali slzný plyn do očí, prodavačce vytrhli chomáč vlasů a z ucha náušnici. Rom (17) a jeho sestra (30) zaútočili na zaměstnance prodejny Norma v Chomutově, když odhalili, že kradou.

„On kradl, tak jsem ho zadržel. Vypadli z něj kradené věci,“ popsal Miroslav Krajmer (55) z ostrahy. V tom ho začala napadat agresivní zlodějova sestra, toho mladík využil, Krajmerovi nastříkal do očí zřejmě slzný plyn, a snažili se utéct. Zabránit jim chtěla statečná zástupkyně vedoucí Iveta S. (45), zloděje chytila u pokladen. „Držela jsem ho a jeho sestra na mě skočila zezadu a vytáhla mě před prodejnu. Strhla mi náušnici a vyškubla vlasy. Mám naraženou ruku a všechno mě bolí,“ popsala s tím, že má strach z toho, co se může stát příště.


Policie: Jde jen o přestupek
„Jedná se o přestupek proti občanskému soužití a proti majetku. Hodnota ukradených věci byla málo přes tři sta korun a byly vráceny nepoškozené do prodejny,“ řekla policejní mluvčí Marie Pivková.

Sídliště hrůzy
Minulý týden tu pár metrů odsud vybouchla v bytě varna pervitinu. Nepřizpůsobiví v něm bydleli načerno. V této lokalitě začalo loni v létě drama, kdy muž unesl expřítelkyni. Policisté ho u Jirkova zastřelili.

Autor:  lac

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.