Tohle jsou čeští psí hrdinové: Neváhají nasadit život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tohle jsou čeští psí hrdinové: Neváhají nasadit život!

Fotografie
Fotografie (internal)

S težkým zraněním přežil raketový útok v Afgánistánu! Vlčák Athos (4), cvičený k vyhledávání výbušnin, dostal »metál« od ministra obrany (Aha! informovalo), ale psích hrdinů, kteří zachránili lidský život nebo dopadli zločince, je mnohem víc.

Brenda přivolala pomoc

Ocenění a žvýkací kost od prezidenta Miloše Zemana dostala fenka Brenda. Když její panička Věra sklouzla s invalidním vozíkem do vody, doběhla do hospody a štěkáním přivolala pomoc.

Nenechala paničku umřít

Fenka papillona Tami z Prahy zachránila život paničce diabetičce, když jí ve spánku klesla hladina cukru. Tami to ucítila, bušila do ní a škrábala, až ji probudila. Bez toho by žena zemřela.

Ajke zahnal býka

Rozzlobeného býka potkala Nicola s Ajkem na procházce. Trpasličí pinč zasáhl. Býka kousal do nohou, do hrudníku, aby ho odehnal, pak ho pořádně hryzl do břicha. Splašený býk utekl.

Zakousla se do zloděje

Jezevčice Sandy z Karviné se pustila do zloděje, který v parku porazil a ukradl tašku její paničce Petře. Sandy se mu zakousla do nohy a visela na něm, dokud nepřiběhli na pomoc lidé.

Zep zachránil řidiče

Havarované auto našli policisté před Štědrým dnem v roce 2011. Řidič nikde. Zep muže v bezvědomí vyčenichal čtvrt kilometru od silnice. Stal se vítězem ankety Statečné psí srdce.

1906108:gallery:true:true


Přečtěte si
johanka
15. 1. 2014 • 10:27

My - lidé, by jsme si měli brát příklad jak správně žít od psů .... Kam se na ně hrabeme - pes je kamarád, který nezradí.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.