Zavraždil oba rodiče své expřítelkyně! Katka: Bojím se, že zabije i mě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zavraždil oba rodiče své expřítelkyně! Katka: Bojím se, že zabije i mě!

Radek V. brutálně zavraždil rodiče své přítelkyně.
Radek V. brutálně zavraždil rodiče své přítelkyně. (Foto: Aha! - Ivana Zelinová)

Otřesná muka prožívala včera u krajského soudu Kateřina M., které bývalý přítel Radek V. (24) brutálně zavraždil oba rodiče. Nešťastná dívka se obává toho, aby se nedostal na svobodu a nezabil také ji.

Doživotí za pomstu

Radkovi V. hrozí výjimečný trest, případně doživotí. Brutálním způsobem letos v březnu zprovodil ze světa ve Městě Albrechticích rodiče své přítelkyně. Jednak ze msty, že se s ním dívka chtěla rozejít, a také proto, že jejímu otci dlužil přes 500 000 korun, které ukradl z rodinné firmy na automaty.

Pozůstalá kateřina mmá strach i o svůj život.

Nejdřív matku, potom otce

Jako první v domě ubodal do srdce matku Danu (†52), její tělo pak odtáhl do sklepa. Pak číhal na otce Ondřeje M. (†55), městského zastupitele a váženého občana, až se vrátí z procházky. Také jeho surově ubodal a mrtvolu zastlal do postele.
Jak Aha! zjistilo, krátce po vraždě volala otci jeho dcera. Mobil zvedl Radek V. a změněným hlasem se vydával za jejího nemocného otce. Poté odjel za dívkou do Prahy, kde dokonce přespal v jejím bytě. Když se vrátil na místo činu zahladit stopy, zatkla ho v domě kriminálka.
Katka přišla o rodiče.

Zdržuje proces

Radek V. sice připustil, že rodiče své expřítelkyně zabil, avšak nikdy se ke zločinu nevyjádřil. Včera se u soudu domáhal změny advokáta, ke kterému prý ztratil důvěru. Podle rodiny zavražděných jde jen o zdržovací taktiku. „Vzhledem k jeho povaze se to dalo čekat. Udělal ze mě sirotka a připravil mě o to nejdražší, co jsem měla, rodiče. Bojím se, že ho pustí na svobodu,“ řekla Aha! zdrceně dívka.



Autor:  iža

Přečtěte si
vlamore
11. 12. 2013 • 23:38

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.