Rusnok v nechtěné nahrávce: Ty vole, teď umřel Mandela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rusnok v nechtěné nahrávce: Ty vole, teď umřel Mandela

Jiří Rusnok
Jiří Rusnok (RINGIER AXEL SPRINGER, Karel Kopáč / Paparazzi)

Pořádný trapas si uřízl premiér Jiří Rusnok (53). Sněmovní mikrofony nechtěně zachytily o páteční přestávce jeho rozhovor s vládními kolegy o cestě na pohřeb exprezidenta JAR Nelsona Mandely († 95). A ten nebyl právě spisovný!

Rusnok se zabředl do hovoru s ministrem obrany Vlastimilem Pickem (57) a ministrem financí Janem Fischerem (62). „Ty vole teď ještě zase zemřel Mandela,“ povzdechl si. „No, kdo tam pojede?,“ zeptal se ho Picek. „Já doufám, že prezident. Ty vole, já se normálně třepu, abych tam nemusel jet…dyť ale ještě to je dálka jak prase,“ pokračoval premiér. Obavu, kdo to zaplatí, zahnal Rusnok tím, že on.Nejvíc se ale zasekli nad tím, jestli by to zvládl prezident, který se léčí po zranění kolene. „Prosim tě, můžeš mi říct, jak vyleze do těch schodů do toho letadla?,“ ptá se Picek. „Vždyť von má problémy se schodama, to je úplná blbost, ještě tam bude nějakej průser,“ strachuje se Fischer. „Tak asi nepoletí, tak je to v prdeli... Tak Štěch,“ uvažuje Rusnok.


Přečtěte si
spbi
7. 12. 2013 • 21:42

Máš úroveň křupanů a buranů kterým fandíš

prroud
7. 12. 2013 • 20:35

Co je nam platnej "zamestnanec" kdyz si chodi do prace jak se mu to hodi(ale chodi),kdyz do ni jenom chodi,a hleda jak se ji vyhnout,nebo se ji jenom zucatnit jak nejmin to "povinne" jen jde a vybira si tu nejprijemnejsi,ostatni haze druhejm?

prroud
7. 12. 2013 • 20:32

Mame a trpime tu neuveritelnej BORDEL.....aaale jsme v klidecku....

prroud
7. 12. 2013 • 20:30

„Přijedu domů, spočítám 12 mega a voholim si ptáka,“ řekl exposlanec loni 3. února, když spolu s Pancovou řešili plán na další den. ......... jejich zajmy nakonec jeden z nich vyjadril naprosto jasne! Neni uz nahodou na case,aby se nam zacli zpovidat z kvality a mnozstvi svy prace pro narod a svyho vlastenectvi? My jako jejich zamestnavatele bysme meli urcovat kolik penez budou pocitat a kolik jich budou muset vratit,protoze si je nezaslouzili,eventualne kolik jich vubec nedostanou,jako je to v kazdy normalni firme kde je zamestnanec placenej za skutecnou odvedenou praci v pozadovany kvalite!.........Nebo se pletu?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.