6 let deviantovi Serbovi: Pozdravil, znásilnil a omluvil se | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

6 let deviantovi Serbovi: Pozdravil, znásilnil a omluvil se

Lukáš Serba svého činu u soudu litoval.
Lukáš Serba svého činu u soudu litoval. (Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

Deviant Lukáš Serba (28) si šňupl pervitinu a vyrazil na »lov žen«. Narazil na učitelku-tělocvikářku (47) zábřežské základní školy, která si byla zaběhat. Srazil ji na zem, strhl podprsenku, převázal jí s ní oči a znásilnil. Včera mu soud potvrdil šest let kriminálu.

„Běžela jsem loukou. Pod stromem seděl mladík, slušně pozdravil a ptal se, kolik je hodin. Vypadal neškodně. Řekla jsem, že je za deset minut šest a pokračovala dál. Pak jsem ucítila ránu do hlavy,“ popsala učitelka děsivý zážitek z loňského léta. Muž ji okamžitě začal stahovat triko i podprsenku.

„Prosila jsem, ať mi neubližuje. Řekla jsem, že mu dám, co chce. Jestli chce sex, dám mu sex. Snažila jsem se ho uklidnit. Říkala jsem mu, že je krásný zdravý mladý muž,“ vypověděla žena. Pak ji Serba znásilnil.
„Při sexu byl ale vlídný a já jsem se mu snažila vyhovět. Když mě pak však táhl do křoví, měla jsem strach, že mě dorazí,“ uvedla.

Buď lepší člověk
Násilník učitelku nakonec v křoví svázal, sebral jí telefon a ponechal osudu. Po nějaké době se jí povedlo vyprostit a najít pomoc. Ze znásilnění si odnesla tržnou ránu na hlavě a psychické problémy. „Neřekl jediné sprosté slovo,“ konstatovala žena, která řekla soudu, že mu na omluvný dopis odpověděla, že mu přeje, aby byl lepším člověkem.
„Nechápu, proč jsem to udělal. Strašně moc toho lituju a nikdy toho litovat nepřestanu,“ uvedl Serba. „Obžalovaný nevěděl, že trpí sexuální úchylkou. V kombinaci s nařízenou ústavní léčbou je šestiletý trest odpovídající,“ potvrdil včera trest Vrchní soud v Olomouci.

Autor:  rys

Přečtěte si
prroud
4. 12. 2013 • 19:13

Na tobe bych si dal obvlast zalezet! Az bych s tebou skoncil,odesel bys ode me s diky jako slusnej,ohleduplnej chlapec pracujici na sobe

ivoadler
4. 12. 2013 • 14:12

Vida, k čemu se hodí podprsenka. Rozhodně je to neotřelé využití. Blahopřeji, Lukáši. Ale mlátit si jí nemusel.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.