Důchodce s malou dcerou a vínem: Železný opět řídí televizi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Důchodce s malou dcerou a vínem: Železný opět řídí televizi!

Malé Esterce se výlet do televize moc líbil.

Malé Esterce se výlet do televize moc líbil.
 (Foto: Reprofoto TV Barrandov)

Velký návrat televizního krále na obrazovku! Generální ředitel televize Barrandov Vladimír Železný (68) v sobotu v poledne po dlouhých deseti letech opět promluvil k divákům v přímém přenosu.

Jak ale vypadalo zákulisí pořadu? Železný byl výjimečně dobře naladěn, možná i proto, že mu společnost dělala jeho dcera Ester (6), která byla z návštěvy »u táty v práci« naprosto nadšená! V ruce Železnému nechyběla – stejně jako ve vysílání – ani sklenka červeného vína. „Jde o cabernet sauvignon z vinice Turold, vinařská obec Mikulov, ročník 2008,“ přiznal ředitel, odkud pochází povolený »doping«.


Spokojenost mu nechyběla ani skončení pořadu: „Je to příjemný pocit. Přímý přenos je náročná disciplína, musíte 26 minut mluvit do jedné kamery, ale je to příjemné,“ pochvaloval si barrandovskou premiéru Železný. Odpočinek si však nedopřál, ihned po skončení pořadu odjel na jižní Moravu blahopřát tchýni!



Přečtěte si
anezat
3. 12. 2013 • 13:52

Hlavně že od soboty vím, že tento jedinec volil ODS, která mu všechny tyto věci umožnila. Ale nelze mu upřít, že NOVA šéfoval výborně. Tyto podvody ale by se mu tolerovat neměly. Být tímto pánem, vůbec na obrazovku nelezu, ale on spoléhá na to, že lidé nemají žádnou paměť. Přesto mu přeju vyšší sledovanost, Barrandov je katastrofální kanál.

jity
3. 12. 2013 • 10:41

Má televize Barrandov po seriálech z dob socialismu. Případy majora Zemana nemohl ani vystát a dokonce napadal přes média herce, kteří tam hráli.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.