Muž si na letišti vyrobil funkční pušku z věcí koupených v terminálu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Muž si na letišti vyrobil funkční pušku z věcí koupených v terminálu

Z čeho se skládá puška  Devět 9V baterií  Fén  Magnet na lednici  Gumička  Časopis-lepící páska-zubní nit-aluminiová folie  Náboj
Z čeho se skládá puška Devět 9V baterií Fén Magnet na lednici Gumička Časopis-lepící páska-zubní nit-aluminiová folie Náboj (Repro youtube.com)

Přes den Američan Evan Booth vyvíjí webové stránky, po večerech je samozvaným bezpečnostním expertem. Rád totiž upozorňuje na fakt, že zbraně lze vyrobit i z předmětů, které prošly předchozí bezpečnostní kontrolou a dají se koupit v letištním terminálu. Vyrobil i funkční pušku!

Nápad na pušku dostal, když uviděl, že na letišti prodávají lithiové baterie. Při reakci s vodou lithium vyvíjí tak silné teplo, že při něm exploduje deodorant. Munici o velikosti plechovky Red Bullu vyrobil z lithia, vody v kondomu, deodorantu a mincí, které po vystřelení fungují jako ničivé náboje. Samotnou pušku pak z fénu, časopisu, magnetu a dalších baterií. Energie z baterií nastartuje fén, který fouká na dno plechovky. Horkem praskne kondom, následuje reakce s lithiem, exploduje deodorant a rychlostí skoro 80 m/s vyletí mince.



Přečtěte si
prroud
27. 11. 2013 • 12:52

Jenze ono to prave neni o tom co se da vsechno z ceho vyrobit a jak se to da pouzit,ono je to o tech lidskejch hodnotach a jednani lidi podle nich.Na co skodit druhejm????

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.