Vtipkování na účet prezidenta zaznamenaly kamery: Tak dlouho se chodí po Hradě s flaškou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vtipkování na účet prezidenta zaznamenaly kamery: Tak dlouho se chodí po Hradě s flaškou...

Poslankyně hnutí Úsvit způsobila svým vtipem před televizními mikrofony pořádné pozdvižení.
Poslankyně hnutí Úsvit způsobila svým vtipem před televizními mikrofony pořádné pozdvižení. (Reprofoto ČT)

„Kolegové ve Sněmovně se mají na co těšit. Nebudou to mít se mnou lehké, ale legrace bude taky.“ Tak přesně takhle včera okomentovala poslankyně za hnutí Úsvit Olga Havlová svůj »přešlap« během živého vysílání, kdy nechtěně na kamery svému předsedovi Tomio Okamurovi vylíčila vtip. Vtip o Hradu, flašce a shrnutém koberci!

Havlová vtip odvyprávěla Okamurovi těsně před zahájením improvizované tiskové konference, přičemž netušila, že její výstup zaznamenaly ruchové mikrofony. „Ještě nejedeme, že? Ještě ti řeknu prý nový přísloví… Tak dlouho se chodí na Hradě s flaškou, až se shrne koberec,“ líčila s nadšením Havlová. A reakce Tomia Okamury na sebe nenechala dlouho čekat: „To je silný, to jo!“

A co na to samotná aktérka? „Bylo to minulý týden a byl to můj teprve druhý živý vstup. Už mi dokonce psali spolužáci, co nevěděli, že jsem se dostala do sněmovny a psali mi, že se mnou bude sranda,“ popsala deníku Aha! Olga Havlová. Vtipy prý nesbírá, hned ale přidala další: „Já si myslím, že moje příjmení je s Hradem tak nějak historicky spojené, tak jsem si takový vtip nemohla odpustit.“ Její kolegové se nad videem, které zveřejnila Česká televize, jen pousmáli. „Dneska mě na to video upozorňovali kolegové ve Sněmovně. Byl to vtip, který jsem neznal, takže mě pobavil. Ona je z takového bodrého kraje, takže to klidně mohla vymyslet sama,“ přidal svoje vyjádření druhý z aktérů – Tomio Okamura.



Přečtěte si
avina
26. 11. 2013 • 20:19

A to leze do vlády,kd prezidentem je ing M.Zeman--co ta paní má v hlavě?!

avina
26. 11. 2013 • 20:18

To Havel spadl,zranil se o... v koupelně.Koberec,flaška nebyla . Havlová neví,že v TV,recepcích,oslavách....se nepije voda.

defakto
26. 11. 2013 • 17:15

...... paní Havlová je hlavně neskutečně blbá !

pelagie
26. 11. 2013 • 17:14

No ta se napoprvé uvedla, jsem zvědavá zda za takové peníze bude obveselovat ostatní poslance a nebo taky dělat něco pořádného ...krasavice inteligentní

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.