Krásnou Martinu zmrzačila kyselina: Útočníkem mohl být zahraniční dělník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krásnou Martinu zmrzačila kyselina: Útočníkem mohl být zahraniční dělník!

Martina P. (25) se stala obětí útočníka s kyselinou. Agresor je taxikář Jan D.
Martina P. (25) se stala obětí útočníka s kyselinou. Agresor je taxikář Jan D. (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka a Facebook)

Proč někdo krásné Martině P. (25) tak moc ublížil? Právě ona je totiž obětí hrůzného útoku žíravinou v Plzni. Policie mlčí a o důvodech děsivého činu lze zatím jen spekulovat. Buď šlo o mstu expřítele, nebo na dívku mohl zaútočit někdo ze zaměstnanců personální agentury, kde oběť pracovala.

Agresor zaútočil na Martinu před panelákem ve čtvrti Lobzy. Někteří svědci tvrdí, že otevřel dveře od vozu a dívku polil, podle jiných oběť vytáhl z auta ven a teprve pak na ni chrstl žíravinu. Policie má několik vyšetřovacích verzí, ale nic k nim nechce říci.

„Nebudu nic vyvracet, ani potvrzovat,“ řekla policejní mluvčí Jana Tomková na dotaz deníku Aha!, zda jednou z verzí může být msta jejího bývalého přítele, plzeňského taxikáře Jana D. „Chodili spolu asi tři roky. Nedávno se ale rozešli,“ řekl plzeňský taxikář Karel Makoň, který oba znal. „Dost ho to vzalo. Mluvil o tom, že Martina ho zradila, když se na něj vykašlala. Ale, že by jí chrstl žíravinu do obličeje, to se mi nechce věřit,“ prozradil. „Mluvil jsem s ním. Je z toho celý špatný. Chci věřit tomu, že to neudělal,“ dodal Makoň.

S osobním životem dívky ale hrůzný čin nemusí ale vůbec souviset. Martině P. se mohl pomstít některý ze zahraničních dělníků. Dívka totiž pracuje v personální agentuře se sídlem na Slovensku, která zaměstnává cizince. Ti mnohdy nemají s lidmi z vedení agentury dobré vztahy. Nedá se ale ani vyloučit, že šlo o náhodný čin vyšinutého jedince či lupiče.



Přečtěte si
kacabka019
20. 11. 2013 • 17:25

Pane Bože, když už kopírujete články z jiných médií tak si ty články přečtěte pořádně!!! Pan Makoň není žádný taxikář, ale šéf záchranné stanice zvířat!!!

prroud
20. 11. 2013 • 14:04

At to byl kdo chtel,az mu to bude dokazany,chci videt ze dostane adekvatni trest,to znamena kyselinu stejnym zpusobem a ne smesnejch par let za to,ze holce zkazil celej zivot a nejspis ji zmrzacil..........

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.