Chladná nebo dračice? Účes prozradí, jaká je žena v posteli… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chladná nebo dračice? Účes prozradí, jaká je žena v posteli…

Jaká je žena v posteli podle účesu?
Jaká je žena v posteli podle účesu? (Foto: Shuttershock, koláž Ahaonline.cz)

Odborníci se shodují na tom, že váš účes odhaluje vaši osobnost. A také to, jaké sexuální hrátky máte rády. Zda se milujete rychle, jestli vůbec toužíte po erotice nebo chcete mít vše pod kontrolou.

Stažené do ohonu

I když nosíte nevinný školní culík, můžete být překvapivě odvážná. Když si totiž vlasy stáhnete tak, že vám nepadají do očí, naznačuje tím, že máte sexuální sebevědomí. Prostě se neschováváte.

Tip na lásku: Vaše milování se vám líbí rychle a zběsile. Překvapte svého muže i sebe zapálením několika svíček a akci hodně dlouho natahujte, abyste partnera nažhavila.

Super styl na doma

Pokud vždy vypadáte, jako byste právě vyšla ze salonu, a to i když jste doma, máte rády pořádek a jste velmi důsledné. Podle odborníka na řeč těla, jste nejšťastnější a všechny erotické hrátky berete do svých rukou.

Tip na lásku: Nemějte vždy vše pod kontrolou a nechte se oddávat okamžikem. Nechte někdy partnera převzít kontrolu a jen se věnujte sexu.

Divoké rozpuštěné vlasy

Vaše vlasy jsou volné, nezkrotné, létají ze strany na stranu. Vy se ale cítíte ve své kůži a vůbec vám nevadí, že možná můžete působit rozcuchaným dojmem. Podle odborníka jste pravděpodobně v životě uvolněná, a nebráníte se lásce ani sexu. Kdykoliv toužíte po erotice, dostanete ji.

Tip na lásku: Dotýkejte se jeho vlasů stejně tak, jako se on dotýká těch vašich. Užívejte si každý doušek lásku a nechte se unášet na vlnách rozkoše. Určitě ho nažhavíte!

Vyčesané nahoru

Krk je důležitou sexuální částí ženského těla, takže jeho odhalení je podvědomý způsob flirtování. Žena tak ukazuje, že je k dispozici. Ráda popíjí nápoje, leží ve vaně plné okvětních lístků.

Tip na lásku: Každý chlap po ní touží. Dává mu najevo, že je udržována a jeho romantické úsilí tak stojí za to. Pořádně to s ním roztočíte a budete schopny bohaté, smyslné lásky.

Autor:  ak

Přečtěte si
carisima
18. 5. 2016 • 13:34

Hloupí lidi moc mluví a nci neřeknou, a se psaním je to podobně. Nebo je to´umysl porodit text pro peníze?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.