Zavraždil ji učitel, protože ho odmítla: Hořící srdce pro mrtvou Denisu (†17) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zavraždil ji učitel, protože ho odmítla: Hořící srdce pro mrtvou Denisu (†17)

Pietní místo vytvořili spolužáci Denisy
Pietní místo vytvořili spolužáci Denisy (Foto Aha! – Ivana Žáková)

Pro zavražděnou Denisu (†17) hoří obrovské srdce. Kolem přibývají další svíčky, čerstvé květiny a vzkazy od jejích spolužáků a kamarádů.

Právě ti vytvořili nové pietní místo v prvním patře vestibulu střední školy gastronomie, kde se dívka učila na cukrářku. Letos v září do stejné školy nastoupil i její vrah, učitel angličtiny Ondřej D. z Petřvaldu na Novojičínsku. Černovláska s tmavýma očima ho okouzlila na první pohled.

Denisa měla chlapce a po rozchodu s ním si vylila srdce svému učiteli a dala mu tak přece jen nějakou naději. „Jenže ona pořád milovala svého kluka, se kterým se dali znovu dohromady. Byla pak hrozně šťastná,“ řekly včera Aha! spolužačky. To podle nich učitele složilo do kolen. Psal Denise pořád esemesky a e-maily. Chtěl ji zpátky za každou cenu, přestože byl rok a půl ženatý. Když mu Denisa definitivně oznámila, že s ním už nechce nic mít, sebral z domu tři pistole a jel do Raškovic, kde vystřílel dva zásobníky. Denisu popravil a smrtelně zranil i jejího dědečka Rudolfa Š. (†73). Babička Věra Š. (71) bojuje s prostřelenou hlavou o život. Její stav je kritický. Z dvojnásobné vraždy obviněný učitel Ondřej D. se během výslechu ve středu večer znovu psychicky zhroutil. Sanitka ho odvezla do Psychiatrické léčebny v Opavě, kde ho mimořádně včera soudkyně poslala do vazby.



Přečtěte si
marie60
8. 11. 2013 • 19:28

..třeba si v krimu sám sáhne na život.

marie60
8. 11. 2013 • 19:27

Možná bude ted´ ze sebe dělat m.agora ,aby mu nedali vysoký trest. To je hnusák zku.rvený. Nebyl ani dlouho ženatý a přesto se mu zachtělo ještě mladšího masíčka. Chudera jeho žena, ted´ si na ni budou ukazovat prstem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.