Ovdovělý Petr K. osm dní od návratu z prokletého Egypta: Jezdí autem po zemřelé manželce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ovdovělý Petr K. osm dní od návratu z prokletého Egypta: Jezdí autem po zemřelé manželce!

Petr po návratu domů bude muset řešit i dědictví.
Petr po návratu domů bude muset řešit i dědictví. (Foto Aha! – Karel Kopáč, David Malík, koláž Ahaonline.cz)

Petr K. (35) se vrátil před osmi dny z Egypta domů. Na dovolené v Hurghadě mu zemřela žena Monika (†36) a dcerka Klárka (†8). Jenže Petr se prohání po Karviné autem, které dříve řídila Monika. Kolik stálo? A může ho vůbec používat, když ještě nezačalo dědické řízení?

Petr K. první dny po návratu vypadal spíše jako majitel autobazaru. V jeden den se objevil ve čtyřech různých autech. Přímo jemu patří modrá felicie a bílý chevrolet, ve kterém jezdila dříve Monika. „Má automatickou převodovku. Kupoval jsem ho kvůli ní,“ vysvětlil pro Aha!

Jezdí levně

Nyní už ale používá pouze chevrolet, jel s ním i ve středu první den do práce v nošovické automobilce. Smí ho vůbec používat? S Petrem se totiž táhne i otázka dědického řízení. „Auta jsou obě psaná na mě,“ popřel dohady už v Egyptě. Ale dojíždět autem 40 kilometrů daleko také něco stojí! „Jezdí na plyn, ve výsledku za dopravu utratím asi dva tisíce,“ vypočítal.

Kolik mu zbude?

Jak dělník v lakovně automobilky vydělá na splátky auta a další výdaje? Podle diskusí na internetu si vydělá okolo 17 tisíc hrubého, žádná sláva. „Dělám i soboty, můžu si vzít hodně přesčasů,“ popsal Petr, jak si přilepšit. Po »novém« příchodu mu navíc nechali to samé místo, čekají ho proto stejné podmínky v práci jako před osudným odletem.



Přečtěte si
Thyronx
15. 11. 2013 • 15:47

Tak to si moc v těch Nošovicích nevydělají.. zde v USA ve Fordu si dělník vydělává kolem 28 USD/hod + přesčasy (42 USD/hod) nebo řemeslníci 36 USD/hod a přesčasy, za neděli dvojnásobek a za práci ve svátek trojnásobek základní mzdy.. Každopádně je ten blbec vrahem ženy i svého dítěte.

naughtywoman
15. 11. 2013 • 03:22

To je zase kravina, asi by si mel autor clanku nejprve zjistit, jaky je v CR dedicky zakon. 1. dedi predevsim on, jako manzel, mozna i jeji rodice, 2. v manzelstvi je jedno, kdo vydelava, plati, na koho je pujcka, jezdi onim autem a na koho je napsane. Penize jdou ze spolecneho jmeni manzelu. Tak jako tak, i kdyby bylo nekolik dedicu, pak Kramny ma stejne 50% auta, zdedil by podil z 50ti % podilu manzelky, takze by mel vetsinovy podil, coz je jeste alikvotne upraveno, protoze by dedila i jeho dcera, kdyby neumrela. Takze bude mit nejspise i jeji podil, tedy v pripade, pokud nebude odsouzen za jejich smrt.

marmat
8. 11. 2013 • 22:36

NEMÁ S NIČÍM VELMI DEMONSTRATIVNĚ PROBLÉM... Můj typ je , že je tak zatuhlej z info o postupu a zjišťění naší kriminálky, která bude řešit MINIMÁLNĚ neposkytnutí pomoci ....

rydlo
8. 11. 2013 • 14:22

Neškodilo by, kdyby se v AHA pisálci takových článků, které nemají ani hlavu, ani patu, podepisovali plným jménem pod své "výtvory".A také snad je v AHA někdo zodpovědný za to, co pustí do tisku. Přece tam snad nejsou všichni stejní "inteligenti".

mason
8. 11. 2013 • 13:56

Hmm tak teď si autor článku celkem naběhl.Nejdřiv napiše autem po mrtve a jestli s nim vůbec muže jezdit do vyřízení dědického řízení.A hned pod to napíše,že to auto vlastně patří jemu a ona s ním jen jezdila.Článek o ničem jako ostatně 99procent ostatních.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.