Lupiči-žabaři: Odnesli si jen tašku s letáky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lupiči-žabaři: Odnesli si jen tašku s letáky!

Zloděje čekalo zklamání. Lupem byly jenom letáky... (Ilustrační foto)
Zloděje čekalo zklamání. Lupem byly jenom letáky... (Ilustrační foto) (Foto Blesk – Pavel Machan, Marek Pátek, ara)

Velmi zklamáni museli být lupiči, kteří přepadli kurýrní automobil bezpečnostní agentury na Prostějovsku. V taškách, které si odnesli, totiž nebyly žádné peníze, ale jen bezvýznamné tiskoviny.

Trojice maskovaných ozbrojených mužů zastavila dodávku bezpečnostní služby mezi Smržicemi a Dubany. „Krumpáčem pro výstrahu rozbili přední sklo a řidiče potom pod pohrůžkou střelné zbraně přinutili vystoupit,“ uvedla policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Z přepravního prostoru potom lupiči sebrali přepravované zásilky. „Byly v nich ale pouze nějaké listiny, žádné peníze,“ dodala Štrbáková s tím, že při přepadení nebyl nikdo zraněn. Lupiči pak odjeli z místa činu starším autem bílé barvy.

Podle policie nemá případ souvislost s loupežným přepadením kurýrního vozu v únoru tohoto roku v nedalekých Přemyslovcích. Lupiči tehdy rozstříleli opancéřované dveře dodávky bezpečnostní agentury a uloupili několik desítek milionů korun. Dosud nebyli dopadeni.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.