Drzá krádež před hlídaným hotelem Hilton: Z auta zmizelo 145 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drzá krádež před hlídaným hotelem Hilton: Z auta zmizelo 145 tisíc!

Zloděj později vešel do obchodního centra. v ulicích metropole.
Zloděj později vešel do obchodního centra. v ulicích metropole. (Foto PČR)

Neopatrnost se mu nevyplatila! Nešťastníkovi (45) před pražským hotelem Hilton zloděj ukradl tašku se 145 tisíci. Okradený ji nechal »bezpečně« uloženou v kufru svého luxusního auta.

Zloděj předvedl pořádnou chladnokrevnost. Tašku ukradl za bílého dne, přímo na parkovišti hlídaném kamerami i ochrankou. „Na záznamech je podezřelý muž obcházejícího kolem auta. Kriminalisté ho podezřívají z krádeže a hrozí mu až pětileté vězení,“ popsala pražská policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Okradený byl v hotelu na obchodním jednání. Policisté prověřili záznamy z kamer na parkovišti i v jeho okolí. Údajný zloděj je na nich zaznamenaný hned několikrát. Poznáte ho?



Přečtěte si
Josef124
6. 8. 2020 • 13:31

To je taky nápad nechat v autě tolik peněz. Já bych tam v životě nenechal ani stovku. Z auta si všechno beru, protože zloději jsou schopný se do auta vloupat i kvůli pár korunám. Sice auto zamykám, ale to bohužel není pro zloděje žádná překážka. K zamykání auta používám vystřelovací klíč, který jsem si objednal nedávno z https://www.auto-klic24.cz/ , protože jsem si jeden klíč někde zašantročil, tak abych měl pořád jeden rezervní.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.