Petr K. poprvé v bytě, kde žil s Monikou a Kárkou: Bylo tam čerstvě uklizeno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petr K. poprvé v bytě, kde žil s Monikou a Kárkou: Bylo tam čerstvě uklizeno

Petr K. se vrátil do bytu, kde žil se svou manželkou a dcerou.
Petr K. se vrátil do bytu, kde žil se svou manželkou a dcerou. (Aha! - Ladislav Křivan)

Petr K. (35) strávil první noc v bytě, kde s manželkou Monikou (†36) a dcerkou Klárkou (†8) žili až do odjezdu na dovolenou v Egyptě jako šťastná rodina. Po tříměsíčním »věznění« v Hurghadě spal od čtvrtečního návratu nejprve u rodičů. V sobotu se přestěhoval... Společnost mu dělá jen čivava Lila.

Smutný příchod do bytu se Petr snažil oddalovat, jednou to ale přijít muselo. Ze soboty na neděli se rozhodl vrátit mezi stěny, kde mu vše připomíná jeho milované holky. V pokojíčku Klárky byla i školní taška, kterou měla připravenou na začátek školního roku. „Nevím, co budu dělat, až to všechno uvidím,“ řekl Aha! ještě v Egyptě. Včera návrat už opravdu domů komentovat nechtěl.

Jeho maminka během Petrova egyptského »vězení« v bytě prý poklízela. Je možné, že některé věci po Monice a Klárce odnesla. Jedinou radost se mu tak snaží udělat aspoň čivava Lila, která mu je věrným spojencem. I tak ale lidé z okolí tvrdí, že Petr má věčně zarudlé oči.

Z hrobu nebyl

Petr K. o Dušičkách na hrobě Moniky a Klárky svíčku nezapálil. Neměl sílu či odvahu spatřit poprvé místo jejich posledního odpočinku a být při tom pozorován návštěvníky hřbitova. Dvakrát, v pátek večer a pak včera brzy ráno, na hřbitov dorazil, jeho brána však v tu dobu byla zavřená... Včera dopoledne tak alespoň přivezl své rodiče, kteří z hrobu uklidili vyhořelé svíčky. Sám z auta vystoupit nedokázal...

Autor:  et

Přečtěte si
vuhp
4. 11. 2013 • 12:09

Někteří novináři v honbě za senzací dokážou zničit člověka.Kde je nějaká novinářská etika?

reenndys
4. 11. 2013 • 11:59

Nechci prudit,ale možná by si autor měl po sobě přečíst co píše ... udělat překlep ve jméně je v tomto případě celkem trapas.

atakdale
4. 11. 2013 • 10:24

zatim byl jen vrah, teď bude eště prznit psa, chudák čivava

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.