Etiopský kmen Bodi: Muži píjí půl roku koktejl z krve a mléka, aby měli obří břicha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Etiopský kmen Bodi: Muži píjí půl roku koktejl z krve a mléka, aby měli obří břicha!

Každý kluk se chce jednou stát tlustým mužem.
Každý kluk se chce jednou stát tlustým mužem. (Foto Profimedia.cz, ara)

Zatímco Češi se rádi pyšní holkami, co jsou tzv. »krev a mlíko«, v Etiopii, u příslušníků kmene Bodi, chtějí být dobře rostlí všichni muži. Aby jejich břicha stála za to, pijí šest měsíců koktejly právě z krve a mléka!

Jednou za rok vybere každá rodina z kmene Bodi, který sídlí v údolí řeky Omo v samém srdci Etiopie, svobodného muže. Ty pak na půl roku izolují od vesnice, kde musí vydržet bez sexu s jediným úkolem: pořádně ztloustnout. K tomu účelu jim ženy připravují koktejly z kravského mléka a krve! Denně zdolají i několik dvoulitrových dávek teplé směsi!!!

Pak svolají ceremoniál zvaný Ka´el a při něm po promenádě nahých tlouštíků zvolí toho nejlépe rostlého. Celý kmen ho pak doživotně drží v úctě! Většina ostatních se po volbě vrací k normálnímu životu a brzy svá břicha shodí.



Přečtěte si
ivoadler
5. 11. 2013 • 17:30

Oceňuji, že se koná promenáda naháčů a podle té jsou vybíráni nejlepší. Po parádě se muži vrátí k normálnímu životu. Naše soutěže Miss se mají co učit.

kentucky
4. 11. 2013 • 16:55

jak je mozny,ze furt necte nikdo nic po sobe!!!!!!!!Uz je docela dost divny,ze uniknou chyby v titulku clanku-Muži píjí......za co se tam berou penize?????Jestli na opravy a kontroly nema nikdo cas a naladu,ja to beru-Kentucky

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.