Zuzanku vyhodili z domu, bojovala o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zuzanku vyhodili z domu, bojovala o život!

Zuzanka bojovala o život!
Zuzanka bojovala o život! (Foto – www.psoz.cz)

Krása ani přítulnost černobílé kočičce Zuzance lidskou lásku nezajistila. Někdo ji zřejmě vyhodil z domu a málem ji to stálo život.

Zuzanka se přidala ke skupince koček ve vesnici u Prahy. Na rozdíl od nich se ale mazlila. Pak najednou za sebou táhla nožku a k miskám s jídlem od lidí přicházela, když už byly prázdné. Hubla a strádala. Pomohla jí až žena z Prahy, která jela kolem a odvezla ji do Pražského spolku ochránců zvířat.

„Rentgen ukázal, že Zuzka má vykloubenou kyčel,“ uvedla Hana Janišová (51), provozovatelka útulku pro opuštěné kočky v Klecanech u Prahy. Zuzanka je již po operaci a zotavuje se. „Je trpělivá, hodná a mazlivá. Bude z ní zase nádherná kočka,“ dodala Janišová.



Autor:  vet

Přečtěte si
drakoska11
29. 12. 2013 • 17:31

Já měla před časem kočenku Marienku. Skoro 8 let byly mojí nejlepší přítelkyní a dodnes mi moc chybí. Má profil na "micinách" stejně jako její nástupci (Nick, Jimm a Ginger) i Zuzance se budu snažit pomoci.. jen škoda, že nás (soucitných) není víc..

tacoo
1. 11. 2013 • 22:34

http://www.psoz.cz/ Když sjedete hlavní stránku, je tam i Zuzanka. http://www.psoz.cz/co-potrebujeme

lydyna
1. 11. 2013 • 18:11

Já mám stejnou kočičku z útulku s tečkou na čumáčku, jmenuje se Tečka. Pak mám 2 černé nalezence, vyhozené v Praze. Dále nalezenou Packu. Celkem 7 koček, k vůli nim jsme koupili domek v Kladně a sousedi mě mají za blázna. Nevyměnila bych je za nic.Lidé jsou zlí a tato zvířátka jsou vděční za pohlazení, papání a teplo. Vše je drahé, hlavně veterina, ale přesto jsem ráda, že jsem jim poskytla domov.

mindasek
1. 11. 2013 • 08:33

Já mám podobného kocourka jmenuje se Drákulka .Strašně ho miluji nedovedu si představit aby mu někdo ublížil asi by to odnesl dosti zle ! Lidi co nemají rádi zvířata jsou zrůdy .Přeji Zuzance brzké uzdravení a novou hodnou rodinu která se bude o ni starat .

belaa
1. 11. 2013 • 07:50

kazdou zimu si rikam kam pujdou vsechny ty kocky kam se schovali pred zimou.lidi jsou hajzlove.tenhle stat se o zvirata vubec nestara,vsude slysim jak tyra nekdo zvire.hlavne ze politici maji plny koryto..jen se hadaji o prachy pro sebe

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.