Hrůzný zážitek automechaniků: V kufru auta našli týranou holčičku, prežívala mezi exkrementy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hrůzný zážitek automechaniků: V kufru auta našli týranou holčičku, prežívala mezi exkrementy!

V tomto kufru auto přežívalo!
V tomto kufru auto přežívalo! (Foto Profimedia.cz, ara)

Přibližně dvouletou holčičku, která nemá rodný list ani jméno, našli šokovaní mechanici v kufru auta v servisu na jihozápadě Francie. Zanedbaná, podvyživená a dehydrovaná dívenka tam ležela nahá mezi exkrementy! V autě ji zřejmě matka držela od narození...

Přivolaná policie jednala rychle a zatkla rodiče podezřelé z týrání dcerky. Portugalský pár přitom má ještě další děti: holčičku (4) a dva chlapce (9 a 10). Otci i matce teď hrozí 10 let vězení. Dívenka byla svěřena lékařům, její sourozenci jsou v náhradní péči.

Mechanik, který holčičku našel jako první.

Holčičku objevili čirou náhodou v neděli automechanici ve vesnici Terrasson-Lavilledieu poté, co jim majitelka dala k opravě svůj peugeot. Zaměstnanci slyšeli slabé sténání vycházející z útrob auta, ale matka (45), kterou policie označuje pouze jménem Rose-Marie, jim tvrdila, že zvuky vycházejí z dětské hračky.

Otec týraného děvčátka

Mechanikům se to nezdálo, a tak kufr otevřeli. Naskytl se jim hrůzný pohled na zanedbané, podvyživené a dehydrované děťátko, které se třáslo zimou. Mechanik Guillaume Iguacel, který dívenku uviděl první, se z šoku pořád vzpamatovává. „Nemůžu spát. Byl to strašný pohled. Je zázrak, že to dítě vůbec přežilo,“ řekl.

Dívka podle něj vyhlížela velmi nezdravě a byla bílá jako křída.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.