Nová pokračování seriálu "To je vražda, napsala": Jessica Fletcherová je teď černoška! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nová pokračování seriálu "To je vražda, napsala": Jessica Fletcherová je teď černoška!

Octavia Spencer je velkou fanynkou původního seriálu.
Octavia Spencer je velkou fanynkou původního seriálu. (Foto Profimedia.cz, ČTK)

Americká televizní stanice NBC se rozhodla, že na obrazovky vrátí legendární seriál To je vražda, napsala. Fanoušky ale asi zklame, roli všetečné amatérské vyšetřovatelky si nezopakuje Angela Lansbury (88), ale nahradí ji oscarová Afroameričanka Octavia Spencer (43).

Slavný pořad se vysílal dlouhých 12 let, od roku 1984 do roku 1996, a měl 296 dílů. Spisovatelka a vdova z malého města Cabot Cove Jessica Fletcherová za tu dobu odhalila stovky vražd, které se v jejím okolí udály.

Jessica Fletcherová jak ji známe.

NBC si je popularity seriálu po celém světě dobře vědoma, a tak Jessicu »oživí«. Lansbury by ale ve svém věku náročné natáčení těžko zvládla, proto do hlavní role obsadili Octavii Spencer, jež je velkou fanynkou původního seriálu. Před kamerou není žádným nováčkem, za roli ve snímku Černobílý svět dokonce získala Oscara!

Octavia Spencer je velkou fanynkou původního seriálu.

Nová Jessica se představí v hodinovém úvodním díle, je zaměstnaná v nemocnici a ve volném čase píše krimiromány a pomáhá řešit opravdové zločiny. Seriál si prý nechá původní název i známou znělku. Vytvořili ho producenti, kteří pracovali i na úspěšných Zoufalých manželkách.
To je vražda, napsala se s velkým úspěchem v reprízách stále vysílá i na českých obrazovkách. Diváci si hlavní hrdinku oblíbili díky její vychytralosti, neodbytnosti a schopnosti převézt i skutečné detektivy.

Jessica Fletcherová jak ji známe.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.