To není člověk: Matka líčila, jak po porodu zabila své miminko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

To není člověk: Matka líčila, jak po porodu zabila své miminko

Vražedkyně si u soudu skrývala obličej.
Vražedkyně si u soudu skrývala obličej. (Foto Aha! – Vlaďka Hradská.)

Místo aby ji milovala, zavraždila čerstvě narozenou dceru a její mrtvé tělíčko ukryla do skříně! Iveta H. (32) z Chvaletic na Písecku si odsedí 15,5 roku ve vězení. Soud včera zamítl její odvolání.

Zrůdná matka! Tak se dá bez přehánění označit Iveta H., která loni uškrtila své osmé dítě. „Přišlo to náhle, nečekala jsem, že budu rodit. Tělíčko se zaseklo, vytáhla jsem ho a přetrhla pupeční šňůru.

Pak jsem vzala tepláky, omotala jsem je kolem jejího krku a utáhla,“ popsala. Porodila doma na záchodě, bála se prý ostudy, že je opět těhotná. Mrtvolku dítěte zabalila do igelitového pytle, který několik měsíců ukrývala doma ve skříni, pak dítě zakopala na zahradě. Po vraždě znovu otěhotněla!

Žádné z dětí však Iveta H. nevychovává. Čtyři skončily v adopci, o tři se stará jejich otec. Osmé v pořadí zabila a vzápětí s novým partnerem opět otěhotněla. Než se na hrůzný čin přišlo, stačila porodit chlapečka! Ten je teď v kojeneckém ústavu.



Přečtěte si
eliska61
24. 10. 2013 • 16:49

Zaživa vykastrovat a následně provaz.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.