Šteně unesl na benzince! Majitelé prosí: Vraťte nám Nelinku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Šteně unesl na benzince! Majitelé prosí: Vraťte nám Nelinku!

Zoufalí majitelé nabízejí odměnu.
Zoufalí majitelé nabízejí odměnu. (Foto Aha! – Martin Pekárek, pro Aha! – Dalimil Vyšín)

Chvilka nepozornosti, a malou fenečku Nelinku (2 měsíce) před týdnem na benzince v Argentinské ulici v Praze unesl neznámý řidič. Nela se jen malinko zdržela za páníčkem. Dalimil Vyšín (30) s manželkou Jarkou (28) si mazlivého krysaříka pořídili k výročí svatby a teď prosí: Přivezte ji zpátky, moc nám chybí!

Veselá Nelinka šla s Dalimilem přes pumpu po Argentinské ulici a očichávala jako správný pes každý »patník«. „Zčistajasna se ztratila, myslel jsem, že si někde hraje,“ vzpomíná Dalimil. Okamžitě ji začal hledat, ale marně. Nakonec získal kamerový záznam z pumpy a s manželkou zjistili, že byla unesena. Přijela zelená oktávka, řidič Nelinku čapl a po natankování s  ní odjel.

Video se připravuje ...

Byla člen rodiny
S Jarkou se vzali nedávno. „Nelinku jsme si opatřili k tříměsíčnímu výročí. Cítili jsme, že k sobě ještě někoho potřebujeme. Zamilovali jsme si ji,“ smutní Dalimil nad ztrátou člena rodiny. Fenečka se u nich hned zabydlela, běhala, hrála si, vesele štěkala. To všechno teď Jarce a Dalimilovi chybí.
Oba nevěří, že by ji cizí řidič chtěl ukrást. „Možná myslel, že se zaběhla. Ale měl se aspoň někoho zeptat,“ nechápou. „Vraťte nám ji, prosím, moc nám chybí! Je u nás teď doma smutno a prázdno,“ vzkazují se slzou v oku. Nálezci nabízejí 3000 korun jako odměnu!

Nelinka je člen rodiny.

Autor:  et

Přečtěte si
ivy1
10. 2. 2014 • 16:16

je to už staré, ale skutečně to štěně lidi z auta zachraňovali. Jak si může někdo vůbec dovolit tak malé štěně nechat běžet bez vodítka v místě kde jezdí auta , vůbec se o ně nestarat .... z videa podle času je vidět, že ani během 5 ti minut, co paní se štěnětem v náručí chodila po benzince, se majitel pro štěně nevrátil, není normální !!! 5 minut si nevšímat, co dělá štěně na rušné ulici ???, Jistě paní hledala majitele, a když ho nenašli, štěně zachránili, a jistě má dobrý a laskavý domov, a ne původní de..ly...

prroud
20. 10. 2013 • 13:35

Tak se musim opravit ,a udelam to rad,tedy zadny umyslny zlodeji,meli za to,ze se stendo zabehlo a poctive ho vratili,takze vlastne dobri lide

popocatepetl
20. 10. 2013 • 07:25

Původní majitelé psa? Označení "ksindl" je dost tvrdé, ale rozhodně takovým lidem, kteří vůbec nechápou, že o mládě je nutné se starat, žádné mládě nepatří. Kdyby se jim nezatoulalo hned teď, nejspíš by psa vypustili o pár měsíců pozdějí, až by je "přestal bavit" a zjistili by, že zvíře do domácnosti je závazek a starost, ne módní doplněk.

popocatepetl
20. 10. 2013 • 07:22

Z videa to vypadá, že pes nebyl unesen, ale zachráněn. Neuvěřitelné, jací lidé si dnes také pořizují zvířata a děti, asi jako okrasu, a ani nechápou, že o mláďata, lidská i zvířecí, je nutné se starat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.