Václav (31) je sourozenec za všechny prachy: 9krát bodl bráchu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Václav (31) je sourozenec za všechny prachy: 9krát bodl bráchu!

Václav napadl bráchu velkým nožem.
Václav napadl bráchu velkým nožem. (Aha! -Slávka Červená)

včera odcházeli od soudu rodiče Václava Ňaňka (31) z Otrokovic. Ten byl za pokus vraždy svého bráchy Jakuba (30) odsouzený na osm let do věznice s ostrahou.

Podstoupit navíc musí léčbu v psychiatrické léčebně. „Nikdy nás nechtěli poslechnout. Vždy si vše dělali podle svého. Berou pervitin, jeden pije. Místo, aby si pomáhali, tak se napadají,“ kroutil hlavou otec. Matka plakala. Václav byl letos v dubnu nemocný, když k němu večer přišel bratr na návštěvu.

„Měl jsem horečku. Nebyl vítaný. Nepohodli jsme. Já jsem pak šel do kuchyně, kde jsem na ex vypil asi 1,5 deci slivovice a vzal nůž. Chtěl jsem, aby odešel,“ řekl. Údajně si nepamatuje, že vzápětí zasadil Jakubovi devět ran nožem s ostřím 21 cm. Rána ve stehně jen o chlup minula tepnu. „Následky nemám a už jsem mu odpustil,“ pověděl Jakub, kterému včera brácha neřekl ani promiň.




Autor: 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.