Petr K. o detailech svého manželství: Jak poznal Moniku (†36) a co bavilo Klárku (†8)? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petr K. o detailech svého manželství: Jak poznal Moniku (†36) a co bavilo Klárku (†8)?

Jaké bylo manželství Petra a Moniky.
Jaké bylo manželství Petra a Moniky. (Reprofoto TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Už přes měsíc je Petr K. držen v Egyptě. Ráno, kdy našel svoji manželku Moniku (†36) a dcerku Klárku (†8) mrtvé v hotelovém pokoji, mu změnilo celý život. Jak vlastně začal jejich vztah a co všechno řekl Petr. K. o svém manželství?

První setkání

Monika byla o rok starší než Petr. Narodila se v roce 1977 a chodila do stejné základní školy, kam poté pár poslal i svoji dcerku Klárku. Poprvé se Petr a Monika setkali jedné z karvinských diskoték a po chvíli »chození« spolu začali bydlet. „Viděli jsme se tam, líbila se mi, ale oslovila mě první. Asi jsem byl trochu nesmělý,“ říká Petr v rozhovoru pro Nedělní Blesk.

Náročná práce

V roce 2004 Monika zjistila, že je těhotná a ještě před narozením dcery se koná veselka. Kvůli náročné práci se manželé často doma jenom míjeli. Petr pracoval v automobilce v Nošovicích a v práci trávil 6 dní v týdnu. Chtěl prý co nejvíce peněz vydělat pro rodinu. „Monika dělala ošetřovatelku a měla dvanáctihodinové směny,“ vzpomíná Petr.

Společný čas

Když už se všichni společně sešli. Chtěli trávit čas pohromadě. „Nebyl jsem z těch, co řekl doma manželce, že jdu do hospody. Chtěl jsem být s nimi, byli moje jediné štěstí,“ říká Petr. Nejraději jezdili na výlety a jejich sousedé potvrzují, že se z jejich bytu nikdy neslyšeli hlasitou hádku.

Koníčky

Jak napovídá Petrovo zaměstnání, jeho největším zájmem byla auta. Sám si opravil veterána a bral manželku a dcerku na projížďky. Nakonec však milovaného autíčka zbavil. „Prodal jsem ho kvůli penězům, údržba totiž něco stála.“

Monika trávila hodně času na Facebooku, ale že by si tam psala s milencem, si Petr vůbec nepřipouští. „Je pravda, že nevím, s kým si tak dlouho psala, ale já jí věřím.“

Malá Klárka

Blonďaté děvčátko měli všichni na škole rádi. Měla za sebou druhou třídu a chodila na kroužek mažoretek. „Byla to nadaná dívka. Je hrozné, co se stalo,“ řekl Blesku ředitel školy Jan Kodenko.

Osudná dovolená

Petr s rodinou přiletěl do Egypta 25. července. Původně je chtěli ubytovat v sousedním čtyřhvězdičkovém hotelu, protože pětihvězdičkový Titanic Palace byl plný. Petr K. si však zaplatil luxusnější variantu a vymohl si bydlení v lepším hotelu. Po pouhých čtyřech dnech přišla tragická noc a děsivé ráno.

„Bylo nám v pondělí ráno všem špatně. Monika zatáhla závěsy a byli jsme v pokoji. Holky večer usnuly, v noci jsem zjistil, že jsou mrtvé. Nevím, jestli je dobře, že i já jsem neusnul navždy,“ uzavírá Petr.



Autor:  mpa

Přečtěte si
clarabella
3. 10. 2013 • 14:23

Podle fotek se brali, kdyz uz byla Klarka na svete. Ze nebyla jeho si vymyslel nejakej idiot podobnej tomu co napsal, ze se brali, kdyz byla Monika tehotna.

levandulova
17. 9. 2013 • 19:43

vite, co mi nesedi? Ze zacatku se psalo, ze to decko nebylo jeho a ze si ji bral uz s nim...a ted zas, ze se brali, kdyz cekala..taky je mi divny, jak on se stavi k cele situaci, prece kdyby mi nekdo zabil rodinu, budu vztekla a budu patrat a vubec..on sedi na pokoji..takove chovani bych chapala, pokud by zemrely nehodou ci na nemoc...a taky - ktery zlomeny clovek by si geloval na hlave kokrhel?

dandyk
16. 9. 2013 • 10:37

Už nevíte, co píšete......svatba, pak se narodila Klárka.....A co to je za holčičku na jejich svatebních fotkách????????????? Děs, co dnešní pisálci dokážou

ifadka
16. 9. 2013 • 09:35

Není už toho trochu moc???? Příště nám třeba můžete napsat co kdy jedli a jakou pak měli stolici.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.