Nejvlivnější psi Česka: Zemanův Darcy, Paroubkův Tony, nebo Nečasovy Lily a Jasmínka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejvlivnější psi Česka: Zemanův Darcy, Paroubkův Tony, nebo Nečasovy Lily a Jasmínka?

Nejvlivnější psi Česka
Nejvlivnější psi Česka (koláž Ahaonline.cz)

„Haf, podrbej mě,“ je od nich bráno jako rozkaz... Často se nosí ve značkových taškách za tisíce, zdobí je obojky světových návrhářů a žerou delikatesy názvů, o kterých obyčejný smrtelník nikdy ani neslyšel. Seznamte se. To jsou pejsánci těch, kteří mohou v Česku ovlivnit ty nejdůležitější věci.

Retrívr Darcy
Páníček: Prezident Miloš Zeman
Co ovlivní: Výběr příštího premiéra
Štěně zlatého retrívra Darcy si vysloveně vydupala první dáma Ivana Zemanová (48). V prezidentské Lumbeho vile v Praze ale chlupáč pěkně zlobí. Hlavě státu Miloši Zemanovi (68) sežral lososa. První rodině také krade boty a schovává je.

Boloňští psíci Lily a Jasmínka
Páníček: Expremiér Petr Nečas
Co ovlivní: Kdy dostane expremiér vycházky...
Páníčkem bílé a černé fenky boloňských psíků je bývalý předseda vlády Nečas (49). Venčí je a stará se o jejich blaho. Nic jim nesmí chybět... Na expremiéra totiž pevnou rukou dohlíží faktická šéfka domácnosti a Nečasova milenka Jana Nagyová (49).

Bostonský teriér Hugo
Páníček: Lobbista Marek Dalík
Co ovlivní: Ceny armádní techniky...
Pes pravé ruky někdejšího premiéra Topolánka, Marka Dalíka (38), to nemá se svým pánem jednoduché. Dalík je známý svým bohémským stylem života, a tak za něj musí psa často venčit jeho milenka Gábina Horáčková.

Miniknírač Aiki
Panička: Šéfka ERÚ Alena Vitásková
Co ovlivní: Ceny elektřiny
Ačkoli do budovy Energetického regulačního úřadu mají psi vstup zakázán, mazlíček šéfky má výsadní postavení a trůní přímo v její kanceláři. Jak je to možné? „Je to poradce,“ říká o miniknírači bojovnice proti solárním baronům Vitásková (56).

Boxerka Grace
Panička: Bývalá první dáma Dagmar Havlová
Co ovlivní: Výběr další role
Boxerku dostala Dagmar Havlová (60) od svého kamaráda, zvěrolékaře Jana Herčíka. Fenka jako by z oka vypadla boxerce Almě, o kterou Havlová tragicky přišla před dvěma roky. S herečkou spí Grace v posteli a prý pěkně chrápe!

Modrý gaskoňský baset Tony
Pán: Expremiér Jiří Paroubek
Co ovlivní: Asi nic
Po rozvodu zůstal jezevčík Andy exmanželce Zuzaně, která prohlásila, že Paroubek ho vlastně neměl rád. Jeho nová žena Petra ale tvrdila, že Paroubek po pejskovi teskní, a tak mu darovala fenku modrého gaskoňského baseta. Tonička chodila na mítinky, kde létala vajíčka, oslavovala volby ve štábu ČSSD a na kongresu ODS jí modří ptáci podle Paroubka urazili. To už je ale dávno...

Autor:  vlb

Přečtěte si
tenerife
9. 9. 2013 • 16:55

Bostonští terieři jsou krásní a velmi inteligentní psi, je jich poměrně u nás málo,chudák pejsek, asi ten pravý psí život s panem ,,Lobistou,si moc neužije.

andorea
9. 9. 2013 • 15:28

Psi samozřejmě neovlivní nic, že ano. Ze všech ukázaných psů se mi nejvíc líbí retrívr a pak, když si odmyslím páníčka, tak ti bolonští pejsci.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.