10 vzrušujících poloh pro dosažení fenomenálního orgasmu! Vyvrcholíte, ani nebude vědět jak... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

10 vzrušujících poloh pro dosažení fenomenálního orgasmu! Vyvrcholíte, ani nebude vědět jak...

sex,polohy,aneta
sex,polohy,aneta (Foto Shutterstock)

Asi jste si mysleli, že je to pouhý mýtus, ale skutečně existují určité sexuální pozice, které vám pomohou vyvrcholit rychleji a lépe. Můžete mít nejlepší sex vašeho života! Podívejte se na 10 poloh, které vám pomohou k fenomenálnímu orgasmu…

1. Poloha motýl  aneb Lehce upravený misionář

Položte si ženu na záda a její boky na okraj postele. Pronikejte do ní ve stoje. Dáma si pak položí nohy na ramena muže a boky naklání mírně vzhůru. Budete tak v dokonalém úhlu děložní stimulace. Když bude proniknutí mělké, stimulujete tak alespoň bod G.

2. Změněná koitální technika

Pár začíná v misionářské poloze. Jakmile muž do ženy pronikne, nechá ji, aby si nohy narovnala mezi jeho. Pak posune svoji váhu mírně dopředu tak, aby jeho erekce při pohybu tlačila a třela o klitoris. Je to velmi dobré pro ženy, které dávají přednost stimulaci klitorisu a dosáhnou tak většího orgasmu.

3. Nahé žezlo

Muži si chytí penis mezi palec a ukazováček, a poté zatáhnou tak, že pokožka na žaludu je napnutá. Vystavují tak citlivosti více nervových zakončení, což zvyšuje senzitivitu penisu. Lépe se tak udrží i erekce. Prudce jezdí nahoru a dolu. Řekněme klasická masturbace. Až na to, že pán spočívá ve své drahé polovičce.

4. Kuchyňská deska

Oblíbená poloha pro muže. Žena leží na zádech na pultu nebo kuchyňském stole, muž stojí a vstoupí do ní. Udělá to drsně, žena odsouvá papíry, pepřenky, čímž zvyšuje pocit naléhavosti i nevhodnosti. Muž má ženu neustále pod kontrolou, může si ji řídit sám. I když žena sklouzne, muž s ní musí být neustále v kontaktu. Oba to více rozpálí a orgasmus na sebe nenechá dlouho čekat.

5. Sedící nůžky

Poloha umožňuje ženě kontrolu hloubky vniknutí muže a úhel průniku. Stimuluje klitoris, jak jen ona sama uzná za vhodné. Muž si lehne na záda a pokrčí kolena a žena si klekne nad něj, jednu mohu má u jeho boku a druhou mezi jeho nohama. Pak najde ten správný bod a celý akt si řídí. Ovládá tempo, množství tlaku a tření. 

6. Vystupte a postavte se

Když držíte partnera ve vzduchu je to něco úžasného pro vás oba. Připadáte si, že se máte ve své moci. Silný muž a slabší žena, nutí vás to, abyste byli pořád v objetí, a pohybovali se. Tato poloha umocní vás orgasmus. Je to ale fyzicky náročné a není to pro všechny páry.

7. Ukažte ho

Vzhledem k tomu, že klitoris je schovaný pod klitorální kapucí, není divu, že bývá někdy o rozkoš ochuzen. Musíte ho tedy odhalit. Zkuste si stydké pysky při styku roztáhnout, aby se klitoris lépe stimuloval. Nebo si jej roztáhněte ukazováčkem a prostředníčkem a druhou rukou stimulujte. Orgasmus zaručen!

8. Tření bez styku

Pokud si chcete během sexu dopřát pauzu, ale chcete být stále vzrušení, tření je ideální. Muž chytne špičku svého penisu, přiloží ke klitorisu ženy, poté si podrží kořen penisu a pohybuje (třepe) s ním rychle ze strany na stranu, aby se dotýkal klitorisu. Bude vás to oba hodně vzrušovat a dosáhnete také orgasmu.

9. Tlačit a toužit

Někdo se toho bojí, ale pak to vyzkouší a nechce nic jiného. Vyzkoušeli jste už partnerův zadeček? Zkuste anální sex. Je na to ale potřeba hodně gelu a žena se musí pořádně uvolnit. I v zadečku máte citlivé body, díky kterým dosáhnete orgasmu. Partner může ženě pomoci i třením klitorisu.

10. Šťastné nůžky

Během styku zvedne žena nohy a muž ji chytí za kotníky. Každý kotník do jedné ruky. Muž vnikne do ženy a potom jí pohybuje nohama doprava a doleva, tam a zpátky nebo střídavě. Tím jak muž ženou pohybuje, se lépe stimulují důležité body ve vagíně a orgasmus tak bude rychlejší.



Autor:  ak

Přečtěte si
ivkanatka
8. 9. 2013 • 20:30

Nejsem puritánka, ale aby v deníku byly popisovány sexuální praktiky tohoto typu - jděte do háje !!!!! Jste fakt trapní !!!! P.S.: Chcete-li si tímto zvýšit " čtivost " vašeho plátku, tak volte jinou strategii. Mám pocit, že čtu pornočasopis !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.