To pro Petra K. nevypadá dobře: Dva svědci tvrdí, že jed z automobilky mohl vynést! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

To pro Petra K. nevypadá dobře: Dva svědci tvrdí, že jed z automobilky mohl vynést!

Dva lidé shodně tvrdí, že jed mohl pocházet z Nošovic.
Dva lidé shodně tvrdí, že jed mohl pocházet z Nošovic. (Facebook, koláž Ahaonline.cz)

Byť to vypadá, že egyptská policie dělá možné i nemožné proto, aby se Petr K. stal nadobro jejich zajatcem a případ podivného úmrtí Moniky (†36) a Klárky (†8) nebyl nikdy objasněn, ledy se hýbou v Česku. Bohužel ale ne směrem, který by otci rodiny pomohl.

Hlavní vyšetřovací verzí české mordparty je, že jed pocházel z Česka. Petr K. totiž pracuje v automobilové výrobě v Nošovicích, kde se prudké jedy ve výrobě používají. Deník Blesk teď přinesl svědectví muže, který prý moc dobře ví, jak to v továrně chodí. „Znám velmi dobře poměry ve fabrice. Petr pracoval s jedy. Stačí použít nepatrné množství, které není žádný problém z automobilky odnést. Na to nemůže přijít žádná kontrola. A není možné každému zaměstnanci dělat osobní prohlídky při výstupu,“ řekl čtyřiačtyřicetiletý Pavel z Frýdku-Místku.

Stejný názor má i známá Moniky Iveta (37): „Podle mě měl zločin dobře předem promyšlený. Od kamarádů vím, že před spolupracovníky v automobilce začal najednou častěji posílat zamilované esemesky a dokola psát, že se na dovolenou s ní strašně těší. To jsou přece soukromé věci, které se nevynáší na veřejnost,“ řekla žena, která je přesvědčena o Petrově vině.

Kdo ale nezaujímá k celé věci žádný postoj, je samotná automobilka. Ta zatím nepřítomnost svého zaměstnance neřeší. Čekají na výsledky vyšetřování a respektují, že se Petr K. nemůže z Egypta dostat.

Autor:  ph

Přečtěte si
alenealejo
31. 8. 2013 • 13:13

prroud :

prroud
31. 8. 2013 • 13:02

Takze odted babco mi budes hlasit kazdej tvuj krok dopredu,OK???? Abys nahodou neco provedla!!!!! Vsechno uz ted jen na moje vyslovny svoleni,jasny??!Jsi ty ale tunta

prroud
31. 8. 2013 • 13:00

Presne jak pises,to neni o tom,ze si opatrim,protoze je to dostupny,kdyz se takhle bude premejslet,budeme se muset navzajem kontrolovat i na zachodech,jen blbeckove premejslej o totalni kontrole jedince a nepremejslej o jeho vychove a vychove spolecnosti.A naprosto souhlasim s tim,ze dokud nejsou oficialni setreni odborniku na stole,jsou vsechny kecy kolem jen smutne trapny a ublizujici kdekomu.

3dots
31. 8. 2013 • 12:11

Takže k článku: - "Hlavní verzí policie je, že jed pocházel z Česka".. Dost zajímavé, když nejenže nebyl určen typ jedu, ale vlastně ještě nebyla zveřejněna skutečná příčina úmrtí. Tak jakýpak to má být jed, který je tak raritní, že se dá sehnat jen zde?! - "pracoval s jedy a mohl si jej opatřit na pracovišti", říká Pavel z FM.. Pavel s tím má asi osobní zkušenost a doma ve sklepě sbírku pro strýčka Příhodu. Výrobků s toxickými látkami je na trhu hafo, přístup k ním má každý, jen vědět co. Bulvár by měl zkusit požádat o exkurzi v automobilce, aby vůbec věděl, o čem píše. -Sousedku snad ani není třeba komentovat. Kdo ji ukazoval sms? Monika? Nebo snad PK, dřív než je odeslal? Čuměla mu přes rameno? Bez objektivních závěrů šetření je vše jen honba za senzací!

babcahanca
31. 8. 2013 • 11:04

Nemohu pochopit, že k takovým jedům (myslím, že normálně jsou takové látky přechovávány v trezoru a váha je kontrolována a veškerá spotřeba se přísně eviduje), že by si kdokoli mohl jen tak vzít a odnést????? Proč se vše v Egyptě zdržovalo ? Záměrně??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.