Luxusní hotelový pokoj Petra K. v Egyptě: Tady postupně přichází o rozum! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Luxusní hotelový pokoj Petra K. v Egyptě: Tady postupně přichází o rozum!

Jeden z pokojů hotelu.
Jeden z pokojů hotelu. (Foto – Facebook )

Má Petr K. (35) z Karviné něco společného se smrtí manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (8), které na dovolené v Egyptě zemřely na otravu prudkým jedem? Otec rodiny, který jediný přežil, čeká na verdikt vyšetřovatelů v hotelu Sea Garden v Hurghadě na účet cestovní kanceláře Blue Style.

Egyptská policie Petra K. z ničeho neobvinila, v otřesném případu figuruje jako svědek. Do konce vyšetřování však nesmí opustit Egypt. Z hotelu Titanic Palace, kde jeho nejbližší nalezly smrt, se přestěhoval do hotelu Sea Garden. Tam čeká na rozhodnutí vyšetřovatelů. „Netuším, jak dlouho tady budu, jsem 24 hodin na pokoji, nechápu to, že jsem kvůli tomu, že jsem tady zavřenej, ještě vůbec schopen rozumně uvažovat,“ uvedl pro server tn.cz Petr K.

Telefonuje s konzulkou

Otce rodiny psychicky na dálku podporují nejbližší příbuzní a přátelé, s nimiž si denně telefonuje. „Vzkazoval jsem přes moji sestru, že budu naší policii jakkoli nápomocen, ať to bude detektor lži, nebo jakýkoliv výslech, protože nemám co skrývat a chci se každopádně dozvědět pravdu,“ prohlásil otec rodiny. V telefonickém kontaktu je také s českou konzulkou. Ta Petra K. informuje o vývoji bezpečnostní situace v Egyptě.

Přijde o rozum?

Jak už jsme informovali, osamocení a nemožnost komunikovat s blízkými ani kýmkoliv jiným může Petra K. navždy poznamenat. Odborníci z oboru psychiatrie upozorňují, že taková izolace by složila i zcela zdravého člověk. Podle lékařů lidé v takovém zajetí přestávají rozumně uvažovat a oddávají se bludům. Nezřídka si pak sáhnou na život - protože to ve chvíli naprostého zoufalství vidí jako cestu k osvobození. Přečtěte si celé vyjádření psychiatrů v článku níže.



Autor:  jad

Přečtěte si
emyd
29. 8. 2013 • 16:42

emyd
29. 8. 2013 • 16:41

Ano,dobre napsano,je to tak

emyd
29. 8. 2013 • 16:40

emyd
29. 8. 2013 • 16:20

Napsano zcela pravdive,take si to vsichni myslime

jyoti
28. 8. 2013 • 09:10

Těžko přijde o rozum někdo, kdo je každý den ve spojení s televizí, dává rozhovory o své mrtvé manželce a dceři, za které si nechává platit. Okamžitě reaguje na různé vyjádření v našich novinách, které začíná a končí, já jsem bez viny. Když má čisté svědomí, proč se pořád obhajuje? Místo, aby věci po dceři a manželce nechal, pro zajištění stop, tak je druhý den zlikviduje, proč? Dělá všechno proto, aby všechny důkazy zlikvidoval. První manželku a dceru otrávilo jídlo v hotelu, dle jeho vyjádření. Je divné, že sám hned první den po smrti jeho nejbližších, ( po vypumpování žaludku) jde na snídani a dál chodí bez obav na jídlo. Nemá ani průjem, ani nezvrací, není to divné? Nemá vůbec strach z jídla!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.