Petr K. tajemně o vyšetřování: Chci vědět, CO moji manželku a dceru zabilo! Nemám žádný podíl viny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Petr K. tajemně o vyšetřování: Chci vědět, CO moji manželku a dceru zabilo! Nemám žádný podíl viny!

Petr se o zesnulé manželce a dceři vyjadřuje podezřele chladně...
Petr se o zesnulé manželce a dceři vyjadřuje podezřele chladně... (koláž Ahaonline.cz)

Do vyšetřování záhadné smrti Moniky a Klárky se po egyptských úřadech pustila i česká policie. Otec otrávené rodiny s ní ochotně spolupracuje a věří, že prokáže svou nevinu.

Petr K. nadále zůstává v Egyptě a zájem české strany vítá. V zahraničí se totiž vyšetřování vleče a celé země kolabuje kvůli nepokojům v ulicích, při nichž přišly o život stovky lidí. V Karviné mezitím proběhla domovní prohlídka, kterou Petr uvítal, protože má prý čisté svědomí.

„Já nemám co skrývat, už jsem vzkazoval i přes sestru, že budu policii plně k dispozici. I co se týče veškerých prohlídek,“ tvrdil ochotně webu TN.cz

Z Egypta opět promluvil a své nevině a jeho projev tradičně vzbuzoval rozpaky. „Mám největší zájem, aby se to vyřešilo. Já totiž na tom nemám žádný podíl a chci, aby se zjistilo, co moji manželku a dceru zabilo,“ prohlásil Petr jakoby snad vůbec nešlo o pachatele, ale pouze o příčinu smrti… Navíc stále odmítá označovat své blízké křestními jmény.

Autor:  cam

Přečtěte si
martap
19. 8. 2013 • 09:41

ivoadler..... Máte pravdu na 100%

jersinski
18. 8. 2013 • 07:33

Hm, já bych při ztrátě příbuzných chtěl vědět, KDO je zabil a pak třeba JAK. Jeho fakt pořád zajímá CO je zabilo....Jakoby znal vraha.

marmat
17. 8. 2013 • 20:53

Z Čech byla zařízena NEPRODLENĚ přítomnost psycholožky panu Kramnému k dispozici.... Za dva dny byla zpět, protožeže její přítomnost údajně není zapotřebí Myslím,že svědectví její a delegáta CK jemimořádnou kartou v tomto pokeru

rarasek4503
17. 8. 2013 • 20:30

Všichni jste hrozně chytrý, včetně různých odborníků, ale nemusí jít o nic jiného než o obranu, kterou "zařídil" mozek. Představte si, že je nevinný, je sám nemá se na koho obrátit, neví kdy se vrátí domů a jestli vůbec a do toho přišel o rodinu. Pokud jejich smrt nezavinil tak je to obranná reakce organizmu a zhroutí se až bude po všem.

meibes
17. 8. 2013 • 15:24

Ani nevím jestli vůbec mám nějaký názor přidávat, jelikož vlastně nevím,co si mám o Petrovi a celé té situaci doopravdy myslet ... Jeho situace je hrozná,a určitě mu tohle nikdo nezávidí ..Jen mě zaráží,že spousta lidí na netu v anonymních diskuzích,kteří ty dvě ani neznali píší ve stylu : je hrozný co se stalo..proč se to stalo?..kdo to mohl udělat?..strašný,hrozný,krutý,neuvěřitelný..Ale Petr nic takového..Jeho nezúčastněnost je zarážející-nikoliv nepochopitelná..Jeho vystupování pro média jsou pro mě nepochopitelná,ale možná tím jen krátí čas a spekuluje .. Já se po informaci o nečekané,kruté smrti svého taťky zhroutila a byla jsem dva dny úplně nepoužitelná a půl roku v péči doktorů..Vím že jsme každej jinej,ale přeci jen,i kdyby měl problémy s manželkou, přeci neměl problémy s dcerou a přesto jim nemůže přijít na jméno..To jsou prostě maličkosti,které sice neprokazují vinu,ale určitě poukazují na nestandartnost ..opravdu nevím jak posuzovat člověka,který neprojevuje emoce v takovéto situaci , a jeho péče o vzhled,která je jistě příjemná u každého chlapa je tu taky taková "nesedící" ....ale možná se opravdu jen nudí a proto se šlechtí - to je možný.. Měl by ale už skončit s těmi vstupy do televize,lidi mu neodpustí žádnou chybu a on jich seká dost ... Jestli je neviný,ráda se mu na této stránce omluvím,ale spíš si myslím,že nevinný není ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.