Co si naši myslí čtenáři o smrti Moniky a Klárky? O vině Petra stále více pochybují! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Co si naši myslí čtenáři o smrti Moniky a Klárky? O vině Petra stále více pochybují!

Petr stále zůstává v Egyptě a čeká na výsledky vyšetřování.
Petr stále zůstává v Egyptě a čeká na výsledky vyšetřování. (Reprofoto TV Nova)

Zatímco krátce po uveřejnění zprávy o smrti Moniky a Klárky v Egyptě byla drtivá většina čtenářů Ahaonline.cz přesvědčena o tom, že odešly ze světa rukou Petra. Jak ale ukázal nový průzkum, stále více lidí začíná pochybovat.

Anketa na Ahaonline.cz dopadla původně takto:
Vinen: 3700
Nevinen: 593
Nevím: 780

Podle nejnovějších ohlasů, které k nám do redakce chodí, to ale vypadá, že počet lidí, kteří věří v Petrovu nevinu, roste. Tady jsou některé názory.

 
Lucie: Nevinen
„Nejdřív jsem si myslela, že to udělal, opravdu nepůsobí moc nešťastně. Ovšem ptám se, proč by to dělal v zemi, kde je možný trest smrti.“

František K.: Vinen
„Myslím, že to udělal, byl stále s holkama, jedy si musel dovézt už z domova, měl to připravené. Proč by je trávil personál?

Jana O.: Nevinen
„Paní Monika byla zklamaná mnoha muži, proto chtěla skoncovat se životem, ale nechtěla zde nechat svoji malou holčičku. Při vší účtě k Petrovi, na tak promyšlené jednání.

Jitka Š.: Vinen
„Hned na začátku vyšetřování mě bylo zcela jasné, že to na 100% udělal pan Petr K. Také jsem si jistá, že byl chorobný žárlivec a nemá čisté svědomí, protože pokaždé říká něco jiného.“

Romana K.: Nevinen
„Kdyby se prokázalo, že příčinou smrti byl podaný jed či trestný čin spáchaný někým z hotelu, hotel by se mohl zavřít a lidé by si rozmysleli, zda jet do Egypta, a to přece není v zájmu majitele hotelu.“

Věra K.: Vinen
„Myslím si, že Petr K. svou rodinu zavraždil. Manželku určitě a malá se možná od mamky napila nedopatřením. Jistě milou láhev důkladně vymyl nebo zlikvidoval.



Autor:  jad

Přečtěte si
slavka3
14. 8. 2013 • 10:28

možná Klárka zemřít vůbec neměla, třeba se napila od maminky

filuska77
14. 8. 2013 • 09:14

Aspoň numeroložka naznačila panu PK jak by měl opravit svou výpověď a vzpomenout si, že vlastně děvčata byla bez něj a jeho dozoru a ne jak původně uváděl.... že byl celý den s nimi.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.