Petr K. kroutí hlavou: Policie ode mě nic nechce vědět, vůbec mě nevyslýchají! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petr K. kroutí hlavou: Policie ode mě nic nechce vědět, vůbec mě nevyslýchají!

Petr stále v Egyptě čeká, co s ním bude.
Petr stále v Egyptě čeká, co s ním bude. (Reprofoto TV Nova)

To, že Egypťané nepustí Petra K. ze země dokud nebudou mít jasnou představu o tom, jak zemřely Monika (†36) a Klárka (†8), asi bylo všem jasné. Jenže muž, který stále čeká v Hurghadě na to, co s ním bude, se diví, že po něm nikdo nic nechce. Dokonce ani žádné svědectví.

Petr K. se v televizi ostře navezl do práce egyptských vyšetřovatelů. Podle něj tam nikdo nepracuje, jeho slovy je tato severoafrická země zkrátka třetí svět. Podivuje se také nad tím, že ho nikdo nevyslýchal, údajně jen jednou poté, co se tragédie odehrála. Od té doby nic. Muž, jehož nervy už jsou napnuté k prasknutí, tak své naděje obrací do Česka, na českou policii, která, jak doufá, bude pracovat rychleji.

V Egyptě se stále marně čeká na alespoň dílčí výsledky pitvy. Ty by mohly být pro vyřešení celého případu klíčové. Petr K. se mezitím musel přestěhovat z Titanic Palace do levnějšího hotelu a čeká a čeká… Popohnat egyptské úřady už se podle něj snaží i české ministerstvo zahraničí, respektive česká konzulka v Egyptě. Kdo tedy přijde s novými fakty dřív? Potomci faraonů, nebo česká policie?

Autor:  ph

Přečtěte si
pitoma
13. 8. 2013 • 13:12

Bingo!!

marmat
13. 8. 2013 • 10:26

NEPOCHYBNĚ monitorují každý jeho krok a už jsou tam přes týdeni naši kriminalisti (na žádost místních o spolupráci). POKUD toto opravdu naplánoval, tak v ohromném hotelu - komplexu (přes 3 tisíce ubytovaných) v době svátku RAMADÁN, kdy se tam vše zpomalí...možná nevěděl o snímání časových záznamů i pohybu jasných z pokojové karty.. ... Víc info určitě pustí policie až po pohřbu-

winterfreshka
13. 8. 2013 • 07:57

Zvláštní tempo a přístup,jestli je tomu tak jak říká Inu jde jen o malou českou rybku,co tam uvízla.někdo s vyššími obraty a znalým jménem by toto neprožíval

lucianna7
12. 8. 2013 • 21:14

Divné je, že pohřeb má v režii Kramného sestra. Vždyť má rodiče a bratra, proč se tak angažuje. Nikde žádná zmínka o jeho rodině, ale možná to je předmětem vyšetřování a možné je taky, že mu jeho vlastní rodina nevěří, moc dobře vědí, co je to za grázla.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.