Čeští kriminalisté: Moniku (†36) a Klárku (†8) zabilo něco horšího než kyanid! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Čeští kriminalisté: Moniku (†36) a Klárku (†8) zabilo něco horšího než kyanid!

Oba kriminalisté se shodují, že dokonalý zločin neexistuje a věří, že viník se najde.
Oba kriminalisté se shodují, že dokonalý zločin neexistuje a věří, že viník se najde. (Aha! - Alexandr Malachovský, facebook, koláž Ahaonline.cz)

Neobjasněné úmrtí Moniky (†36) a Klárky (†8) hýbe Českem. A oříškem je zatím případ i pro naše policisty, kteří se snaží spolupracovat s Egypťany a co nejdříve najít viníka. Ačkoliv jsou všichni z pochopitelných důvodů zdrženliví v tom, aby někoho konkrétního označili za vraha, v řadě věcí se shodují…

Egypťané to neodfláknou!

Kriminalisté Josef Doucha a emeritní rada Miloslav Dočekal, které oslovil Blesk, shodně shodili ze stolu názor, že egyptská policie nedělá všechno, aby našla viníka. Oba muži se shodují na tom, že jejich severoafričtí kolegové udělají všechno, aby našli pravdu. Dočekal nicméně podotkl, že by se jim náramně hodilo, aby vrahem Moniky byl její manžel, tedy Čech. A ne například někdo z personálu.

Nemohla to být náhoda

Oba muži se také shodují také v tom, že otrava nemohla být náhodou. Jde teď už jen o to, kdo je vrah, případně, zda šlo o sebevraždu (a vraždu) z rukou zemřelé Moniky. Dočekal se pozastavuje nad tím, o jaký jed šlo. Kyanid podle něj působí do 30 vteřin. Jed, který pozřely Monika s Klárkou, ale působil rychleji!

Petr K. se chová zvláštně

Oba kriminalisté jsou překvapeni tím, jak se Petr chová před kamerou. Podle Douchy to působí trochu sobecky. Nicméně se oba shodují v tom, že někdy zkrátka organismus člověka takto zafunguje a vytvoří si tím jakousi obrannou bariéru. Dočekal přiznal, že znal i podezřelého manžela, který se při obvinění z vraždy manželky smál. Všichni tehdy předpokládali, že je vrahem, ale zabíjel někdo úplně jiný…



Autor:  ph

Přečtěte si
luckykubrt
4. 10. 2013 • 02:37

Zajímaly by mně dvě věci. Dost možná nepodstatné, ale i tak můžou být klíčové. 1) Když si P. Kramný objednával ubytování s balkónem, proč mu ho ti egypťané nedali ? 2) Proč, když mu tedy dali pokoj bez balkónu P.Kramný se kvůli tomu pohádal s personálem, proč byl pro něho ten balkón tak důležitý ?

kurtaverox
13. 8. 2013 • 01:49

Myslim si take ze neco o tom vi,ale nerekne urcite by si podepsal svuj umrtni list..Udelal to nekdo s personalu,, Myslim si kdyby byl v cechach,uz vime jak to bylo.Tam se boji aby mu tam nekdo neco neprovedl..

va45
12. 8. 2013 • 13:23

Předejte taťku do Česka.Naši kriminalisti si s ním poradí.Dle mého o smrti své rodiny něco ví.Přesto to udělat nemusel on osobně.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.