Exmanžel nevrátil syna po dovolené: Zoufalá matka má strach, že Františka (9) otráví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Exmanžel nevrátil syna po dovolené: Zoufalá matka má strach, že Františka (9) otráví!

Maminka drží fotografii Františka s jeho sestrou. Bojí se, aby se chlapci něco nestalo.
Maminka drží fotografii Františka s jeho sestrou. Bojí se, aby se chlapci něco nestalo. (Aha! - Jiří Čada)

„Mám strach, aby mi Františka neotrávil,“ svěřuje se zoufalá Růžena Tomášková ze Záboří na Strakonicku. Už téměř týden s hrůzou marně čeká na návrat syna Františka (9) z prázdnin od exmanžela Františka Šafáře (36). Ten se před časem totiž pokusil spáchat sebevraždu.

Syna si odvezl začátkem července, měl ho vrátit 4. srpna. Po malém Františkovi a jeho otci bylo již vyhlášeno i celostátní pátrání.

„Exmanžel se loni pokusil otrávit, volala jsem mu záchranku. Bojím se, aby něco podobného neudělal i se synem. Lítá v různých malérech,“ říká Růžena, která je rozhodnuta na exmanžela podat trestní oznámení pro únos.

Aha! se podařilo zjistit, že se otec Františka podřekl svým příbuzným, že se se synem chystá do Brna a pak ještě do Polska. Za co cestují, nikdo netuší. Otec si od příbuzných totiž vypůjčil peníze, aby údajně Fanouška stihl vrátit včas domů.

Autor:  čad

Přečtěte si
janapi
31. 7. 2014 • 18:04

Sorry-beru zpět-nevšimla jsem si, že článek je vlastně z loňského roku!

janapi
31. 7. 2014 • 18:01

"...Syna si odvezl začátkem července, měl ho vrátit 4. srpna..." a dnes je teprve 31.července-tak nechápu oč jde? Pokud otec měl před časem nějaké problémy-proč matka nekontaktovala soud či sociálku o omezení kontaktu či zcela zrušení? Nějak mi to časově celé nehraje-buď se někdo sekl v datech nebo se jedná o zbytečný poplach.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.