Uklízečky našly v poslaneckých lavicích kondomy a viagru! Pánové, kdo se k tomu přihlásí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Uklízečky našly v poslaneckých lavicích kondomy a viagru! Pánové, kdo se k tomu přihlásí?

Radek John
Radek John (Aha! - Zbyněk Pecák)

Nadmíra snahy? To se ve Sněmovně poslancům moc často nestává. To uklízečky, to je jiná liga! Před včerejším jednáním aktivně bez předchozího upozornění vymetly zákonodárcům přihrádky v lavicích a nestačily se divit. Našly mimo jiné lék na léčbu závislosti na alkohol, kondomy nebo viagru!

Komu mohly modré pilulky na podporu erekce patřit? Nabízí se například expremiér Petr Nečas (48), který si patrně té nejžhavější erotiky užívá se svou dominou Janou Nagyovou (49). Ta byla sexuálně vyhládlá po měsíci ve vazbě. Snaží se jí to teď Petr vynahradit? Pak možná právě on potřebuje od farmaceutického průmyslu »trochu pomoci«.


Jsou v rozpuku…

„Je nás tu plno v rozpuku sil a někdo třeba potřebuje přírodu trochu postrčit,“ komentoval to deníku Aha! komunistický poslanec Jiří Dolejš (52). Na otázku, zda nemohl patřit sexuální preparát expremiérovi, se ale jen potutelně usmíval…

Hladová Kočí!

Horší než být bez sexu je ale zůstat bez jídla. Taková Kristýna Kočí (nez., 28) si erotických radovánek užívá dost a dost, kvůli aktivním uklízečkám ale musela zůstat o hladu. „Měla jsem ve stolku nedojedenou čokoládu,“ posteskla si blonďatá kráska.



Autor:  vlb

Přečtěte si
anezat
9. 8. 2013 • 22:16

Jirka Dolejš to vystihl moc pěkně.

janouch62
9. 8. 2013 • 18:31

Ta viagra byla určitě Kalouse.Vždy když se postavil za pult vypadal jak ztopořený k...t.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.