Jana (21) z Jirkova: Ztracené kobylce na stopě! Pomohli čtenáři Aha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jana (21) z Jirkova: Ztracené kobylce na stopě! Pomohli čtenáři Aha!

Jana v době, kdy byly s Holčinou šťastné.
Jana v době, kdy byly s Holčinou šťastné. (Foto Aha! – Helena Lacinová)

Dva roky marně pátrala Jana Kantorová (21) z Jirkova po své kobyle Holčině. Pronajala ji na rok Nikole Buriánkové (22). Ta, když měla koně vrátit, zmizela i s ním. Díky čtenářům Aha! ji Jana nyní našla v Kadani.

Nikola přiznala, že Holčinu dala jako zástavu na dluh. „Nechala jsem ji ve stáji nedaleko Karlštejna. Dlužila jsem za její ustájení, a pak už jsem se nezajímala,“ vysvětlila ve středu bez známky jakéhokoliv provinění Janě Kantorové. Do nájemní smlouvy ke kobyle přitom Buriánková uvedla nepravdivé údaje. „V Kozolupech u Prahy mi ji nevzali, tak jsem ji dala k Honzovi,“ řekla s tím, že příjmení muže si už nepamatuje. Nové informace sdělila Jana policistům, kteří případ »zašantročeného« koně vyšetřují jako zpronevěru.

Co se vlastně stalo?

Jana pronajala Holčinu na rok Buriánkové v roce 2010, když byla nemocná. Za kobylku jí měla Nikola platit 1500 Kč měsíčně. Nic jí nedala a v srpnu 2011 i s koněm zmizela.



Autor:  lac

Přečtěte si
bibs_7
8. 8. 2013 • 17:29

Dúfam, ze tá primitívka dostane co jej patrí a este aj nejaký ten úrok k tomu, tak, aby sa jej odnechcelo dobuducna takychto lumpární. zatial sa totiz k tomu stavia ako keby snad len zabudla vrátit nejakú vratnú flasku, alebo co. Toto vyzerá silno a IQ tykve.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.