Otec otrávené rodiny napadl vyšetřování: Záměrně likvidují důkazy z místa smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Otec otrávené rodiny napadl vyšetřování: Záměrně likvidují důkazy z místa smrti!

Petr K. s Klárkou
Petr K. s Klárkou (Reprofoto TV Nova)

Petr, který v Egyptě za podivných okolností přišel o manželku Moniku a dcerku Klárku má dojem, že je obětí spiknutí. Egyptské úřady podle něj záměrně komplikují vyšetřování.

Kvůli podezření z dvojnásobné vraždy se Petrovi dovolená prodlouží pravděpodobně na dvě měsíce. Právě na tuto dobu mu místní úřady zablokovaly pas. Vyšetřování je však pomalé a nepřináší žádné nové poznatky.

Ve Egyptě totiž čas plyne pozvolným tempem a vyšetřovatelé nemají důvod nikam spěchat. „Byl jsem na výslechu a je to tam jako 30 let zpátky,“ tvrdil Petr v Televizních novinách na Nově.

Otec Klárky neustále zdůrazňuje, že je nevinný a vybavuje si vzpomínky na poslední noc strávenou s rodinou. Policie podle něj pochybila, když nezkontrolovala místo, kde došlo k úmrtí jeho blízkých.

„Věci, co měly na sobě, ze kterých se dalo zjistit spousta věcí, nechali pohozené na pokoji, který ani nezajistili, byl uklizen,“ postěžoval si Petr a odmítl spekulace, že by jeho manželka a žena měly jakoukoliv životní pojistku.

Autor:  cam

Přečtěte si
zavsar
7. 8. 2013 • 21:30

Omyl, hluboký omyl. Jak dramatické, pane soudče.

kika67
7. 8. 2013 • 21:02

Však to ukáže aj pitva v ČR.Pochybujem, že bude v piatok pohreb. Nech sa to poriadne prešetrí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.