Markétu (†24) uškrtil v indickém hotelu její český přítel (19), k vraždě se přiznal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Markétu (†24) uškrtil v indickém hotelu její český přítel (19), k vraždě se přiznal!

Markéta byla zavražděna v plážovém hotelu ve státe Goa.
Markéta byla zavražděna v plážovém hotelu ve státe Goa. (wikimedia, facebook, koláž Ahaonline.cz)

Zavražděnou čtyřiadvacetiletou Češku našla dnes nad ránem indická policie v hotelu na mořské pláži v západoindickém státě Goa. Oznámila to indická agentura PTI. Devatenáctiletého českého partnera dívky Pavla N. nalezli policisté nedaleko v bezvědomí. Jeho výpověď byla od začátku děravá jako cedník.

Policisté nejprve našli mladého muže, který ležel v bezvědomí v obci Tivim asi pět kilometrů od pobřeží. V nemocnici vypověděl, že ho dva muži unesli z hotelu na pláži Baga, kde byl ubytován spolu se svou přítelkyní. Tu pak policisté v hotelu našli zavražděnou. O pár hodin později ale mladý muž přiznal, že si zranění způsobil sám a únos si vymyslel!

Přítel tahal policii za nos

"Přiznal se, únos si prý vymyslel a také si způsobil sám zranění," řekla České televizi mluvčí ministerstva zahraničí Johana Grohová s odkazem na informace od indických úřadů. Ta očekávají, že se mladý Čech brzy k vraždě zcela přizná a sdělí policii, co se v hotelovém pokoji stalo. Podle místních lékařů měla Markéta zranění na krku, pravděpodobně byla uškrcena.

Autor:  ČTK,ph

Přečtěte si
maryjean
7. 8. 2013 • 16:47

Napadlo mne to hned jak jsem četla první zprávu. Proboha co to ti chlapi mají za zvrácenost. Vyvézt ženskou do ciziny a tam jí zabít. Ještě že mně ten můj neláká nikam do ciziny. No zabít mně může i doma to je dnes také dost časté. Omlouvám se za zlehčení situace a rodině upřímnou soustrast. Neumím si představit jak bych se zachovala kdyby mne něco takového potkalo. Asi by mne museli držet abych toho vraha nezabila

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.