Nagyová slaví: Nečas už je jenom její! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nagyová slaví: Nečas už je jenom její!

Nagyová má vyhráno!
Nagyová má vyhráno! (ČTK, Aha!, koláž Ahaonline.cz)

Někdejší šéfka Nečasova kabinetu Jana Nagyová (49) má důvod bouchnout šampaňské. Její milenec – expremiér Petr Nečas (48) se totiž po sedmadvaceti letech manželství s Radkou (47) rozvedl. A udělal to jen kvůli ní!

Manželství Petra a Radky Nečasových skončilo úderem deváté hodiny ranní u Obvodního soudu pro Prahu 4. Nečas, ani jeho dnes už exmanželka do soudní budovy nedorazili. Jednat nechali jen své právní zástupce. „Můžeme potvrdit, že manželství bylo rozvedeno,“ konstatovali po zhruba čtvrthodinovém jednání advokáti.

A jak se expremiér s Radkou vypořádá? Prý víc než velkoryse. Nechá jí třeba úspory ve výši bezmála dva miliony, nebo peníze, které získají z prodeje bytu v Rožnově pod Radhoštěm. Tam už ostatně otec čtyř dětí asi stejně nikdy nepojede. Nové zázemí teď totiž našel u své blonďaté dominy Nagyové, zabezpečené z tučných odměn z Úřadu vlády, které jí jako premiér vyplácel.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.