Otec otrávené rodiny promluvil o šokujících detailech děsivé dovolené v Egyptě: Manželce někdo před smrtí sundal kalhotky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Otec otrávené rodiny promluvil o šokujících detailech děsivé dovolené v Egyptě: Manželce někdo před smrtí sundal kalhotky!

Táta Petr s Klárkou.
Táta Petr s Klárkou. (Facebook)

Pro rodinu z Karviné skončila luxusní dovolená v Egyptě jako noční můra. Monika (†36) a Klárka (†8) se už domů nevrátily a Petrovi se pobyt prodloužil, protože je podezřelým z jejich vraždy.

Zatímco turisté ze stejného turnusu jsou už doma, Petr stále obývá hotel, v němž přišla jeho manželka a dcera o život. Po ubytovacím zařízení má volný pohyb, ale kvůli vyšetřování se nemůže nikam vzdálit. 

Petr, jehož kriminalisté podezřívají, že svou rodinu otrávil, má doporučeno vyhýbat se médiím. Na toto doporučení ovšem nedbal a poslal do Česka zoufalou zprávu.

„Vůbec s tím nemám nic společného, přišel jsem o rodinu, v jedné chvíli se mi zhroutil svět, sdvědomi mám čisté, pro svou rodinu jsem žil,“ promluvil otec otrávené rodiny v Televizních novinách na Nově a nedokázal zadržet slzy.

Z Egypta detailně vylíčil poslední chvíle jeho manželky a dcerky, které byly plné bolesti. Monika údajně měla tak závažné problémy, že na záchodě zároveň zvracela do kbelíku.

Smrt Moniky a Klárky je plná záhad. Petr promluvil o dvou podezřelých okolnostech, které v osudnou noc zpozoroval. Když opustil pokoj, aby zajistil tekutiny, v místnosti podle něj došlo k podivným věcem.

„Přisedl jsem si k manželce, byla otočená zády ke mně, dcera ležela zády k ni. Vzal jsem si vodu, bylo z ní upité. Vzal jsem si ji do koupelny a napil se, zjistil jsem, ze voda byla říznuta colou. Okamžitě jsme to vyblil a šel jsem si lehnout k dceři. Když jsem seděl na posteli  a koukal na manželku, všiml jsem si, že na sobě nemá kalhotky, které si nikdy nesundávala,“ šokoval Petr. 

O jeho osudu bude rozhodnuto až po zveřejnění výsledků toxikologických testů. Ty by měly definitivně objasnit příčinu náhlé smrti Moniky a Klárky.

Autor:  cam

Přečtěte si
egyptanka
11. 8. 2013 • 21:05

Do jakého kbelíku zvracely když na hotelech žádný není? Kdo tam pravidelně jezdí, tak to ví. Další lež.

fill-ll
9. 8. 2013 • 04:29

No aspon ze uz nehlasas moupra o prebudovani statu a jak se musime sjednotit.blbe ty kecy co jsem od tebe cetl u jinych clanku jsem nepobral...nechapu ze ktere aekty jsi vylezl

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.