Kamarád muže, který je podezřelý z egyptských vražd: Petr uvažuje o sebevraždě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kamarád muže, který je podezřelý z egyptských vražd: Petr uvažuje o sebevraždě!

Fotografie
Fotografie (internal)

Petr K. má sice znovu u sebe svůj český pas, do vlasti se však vrátit nesmí. Úřady ho potřebují k dalšímu vyšetřování, tak zůstává v Egyptě. Tam jsou stále i těla jeho manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8), které byly usmrceny prudkým jedem. Petrů kamarád ale tvrdí, že jde o spiknutí…

Chtějí na něj svést smrt jeho manželky Moniky a dcery Klárky," tvrdí Petrův kamarád, který je s mužem v Egyptě stále v kontaktu. „Miloval svou rodinu. Dám ruku do ohně za to, že to neudělal on,“ řekl serveru tn.cz Petrův kamarád, který vidí naopak podivnosti v jednání Egypťanů. Je však jasné, že Petrův přítel je ovlivněn tím, co mu z Egypta jeho kamarád napovídá do telefonu.

„Podle mého je tam někdo chtěl unést nebo znásilnit a nevyšlo jim to,“ řekla a neváhal se opřít i do hotelového lékaře, který podle něj svými výpověďmi proti Petrovi chrání svého zaměstnavatele, tedy hotel. „Ty holky ležely na posteli zády k sobě. Neležely tak, jak ukazoval lékař. Je to přece jenom lékař od hotelu. Je na straně hotelu. Podle mého lže a chce zakrýt stopy,“ prohlásil emotivně.

Petr to má podle svého kamaráda v Egyptě velmi těžké. Je tam na všechno sám, nemůže o tom, co se stalo s nikým mluvit. Vyšetřovatelé na něj pohlížejí jako na vraha a on tím pádem nemá mnoho šancí se v zemi, kde se ani pořádně nedomluví, bránit. Děsivé je, že Petr podle jeho kamaráda celou situaci přestává zvládat a už dříve zauvažoval o sebevraždě.

Autor:  ph

Přečtěte si
malavelka
7. 8. 2013 • 19:59

měla by být provedena druhá pitva u nás, ale má být pohřeb už v pátek. Rozleptaný žaludek, jícen ale nikoli, tak s e nabízí otázka jak se to mohlo stát.,

marmat
6. 8. 2013 • 19:13

Pokud je nezabil , tak ležel kousek od nich , když v bolesrech umíraly ČAS smti je konstatovaný lékaři je mezi 23-24,oo Volal pomoc ve 4.oo ráno CO DĚLAL CELOU DOBU ?

aronak
6. 8. 2013 • 13:36

Pokud je opravdu nezabil, tak to musí být pro něho příšerné. V cizí zemi, manželka a dcera jsou mrtvé a stále si jistě říká, že je jak ve špatném snu, neví kde hledat vraha. Pokud to udělal, tak to je podobné, jen zná viníka. V obou případech bych se nedivila, kdyby spáchal sebevraždu.

marlen5
6. 8. 2013 • 13:28

Vyšetřování je výhradně v rukou egyptské policie, to asi není pozitivní zpráva. Vyšetřovacích verzí je několik, ale nechtěla bych být v pozici rodiny...mohlo se stát taky to, že sebe a dceru zabila matka...mohl je zabít otec...mohl jim skutečně jed podat někdo jiný??? Zatím se nikde neobjevily zprávy o tom, zda v pokoji bylo nalezeno něco, co by situaci objasnilo. Taky se rozcházejí informace o poloze mrtvých - ale údajně sousedka z pokoje viděla, že těla byla na podlaze .

romanetta
6. 8. 2013 • 13:28

Nebyla to jeho vlastní dcera, ale vyženěná.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.