Smrt Klárky (†8) a Moniky (†36) v Egyptě: 6 verzí policie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Smrt Klárky (†8) a Moniky (†36) v Egyptě: 6 verzí policie

Monika a Klárka K. z Karviné
Monika a Klárka K. z Karviné (Foto: Facebook, Profimedia)

Neshody v rodině, žárlivost, sebevražda, útok teroristů… To všechno patří mezi vyšetřovací verze v případu tragické smrti Češek, malé Klárky (†8) a její mámy Moniky (†36) v Egyptě. Jejich mrtvá těla byla nalezena v hotelovém pokoji. Podle pitvy byl příčinou smrti velice silný jed. Kdo ale vraždil?

Verze číslo 1: Vraždil otec

Nejvíce zmiňovanou verzí je, že v Egyptě vraždil manžel a otec Petr K. (35) kvůli vzájemným neshodám nebo žárlivosti. „Na 60 procent je za tím vražda, z níž je podezřelý právě manžel,“ uvedla tamní policie. Jde však o dost netypický způsob zabití ženy a dcery. Rodinu sousedé navíc považovali za reklamu na šťastný domov.

Verze číslo 2: Vraždila matka

Znáte matku, která by na dovolené nalila do krásné dcery jed a poté ho sama vypila? Asi ne. Navíc by si toho zřejmě všimnul otec. Přesto se něco podobného v hotelu mohlo odehrát.

Verze číslo 3: Nešťastná náhoda

Ženy mohly omylem vypít či pozřít jed nebo například louh. Jde o velmi nepravděpodobnou verzi.


Verze číslo 4: Těžká otrava z jídla

Tuto verzi na začátku uvedl Petr K. Vzhledem k tomu, že ostatní hosté v hotelu neměli žádné problémy, ji ale lze téměř vyloučit. Otravu jídlem nepotvrdily ani předběžné výsledky pitvy.

Verze číslo 5: Vyřizování účtů

Rodina zesnulých žen je ze slušných a dobře zajištěných poměrů, nepřátele mít ale mohla. Není ovšem pravděpodobné, že by si s ní někdo vyřizoval účty na dálku v Egyptě.

Verze číslo 6: Teroristický útok

Mohli by mít teroristé spadeno jen na dvě české ženy? Nejspíš ne. Vzhledem k výbušné politické situaci ale není útok fanatiků zcela vyloučen.

Přečtěte si
marianu
6. 8. 2013 • 23:00

V rozhovoru pro Novu se zas opakoval....ale nechápu- z toho jak jim bylo údajně zle a v tom horku, museli být unaveni a on se díval na televizi do rána? Pak budí dítě k ránu jen proto aby se napilo? A popisuje jak byly flekaté a fialové, to si k tomu buzení musel pořádně rozsvítit.... a proč budí sousedku? Proč nevolá doktora, recepci, když si dokázal říci tolikrát o vodu? V rozhovoru si také stěžuje na to, že je tam držený a žádá po českých ministerstvech aby "to" zařídili. Já bych v první řadě chtěla zjistit, kdo je otrávil a proč? Asi bych měla chuť je pomstít. Ale tady to vypadá, že už to chce mít za sebou a začít nový život. Pokud je vinen, přeji si, aby na to přišli tam a soudili ho tam, podle jejich zákonů.

3dots
6. 8. 2013 • 18:31

80% toho, co uvádí bulvár, budou jen spekulace autorů článků, kteří pořebují naplnit svůj denní limit. Že se pán choval nestandardně je zjevné. Člověk, který podle vyjádření kolegů běhá každý den manželce naproti do práce a vystavuje na odiv svou oddanost, čeká (údajně) víc jak 12 hodin na pokoji a neshání se po doktorovi, když jim je zle? Ona zdravotní sestra a také nedokáže odhadnout situaci? Buď ta nevolnost byla zanedbatelná, to by vysvětlovalo, proč nevolali pomoc - ovšem pokud má někdo hrubě poškozenou sliznici žaludku, tak je mu zle tak, že neví jak se stočit Pán si (údajně) šel pro vodičku - to se divím, když někdo zvrací 10x za hodinu, tak sotva bude chlemtat limo, ani by jí v sobě neudržel. Pán minimálně něco zanedbal, poskytnutí pomoci např.

brekekesalami
5. 8. 2013 • 21:38

třeba právě zjistil, že dítě jeho krev nemá a to ho dopálilo a zabil nevěrnou ženu i to "cizí" dítě.

brekekesalami
5. 8. 2013 • 21:36

Je jasné, že vraždil manžel. Vymýšlel si, že mu bylo také špatně. Pokud by měl svědomí čisté, neměl by důvod lhát, ne? Myslel si, že to svede na faraonovu pomstu a trochu mu to nevyšlo. Doufám je, že ho budou soudit v Egyptě, ať si chlapec užije.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.