Rady, tipy a cviky pro superdekolt: Buďte jako slavné »modelíny«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rady, tipy a cviky pro superdekolt: Buďte jako slavné »modelíny«!

Sexy dekolt
Sexy dekolt (Ahaonline.cz)

Proč hned ukazovat všechno, proč odhalovat takovou krásu, když rafinovaně skryté jsou mnohem půvabnější a přitažlivější? Nechte pracovat fantazii! Co kdybyste při úplném odhalení byli zklamáni? Ať je to jakkoli, tohle jsou nejkrásnější dekolty současnosti. S tím nic nenaděláte, můžete porovnávat a rentgenovat… Tentokrát navíc přinášíme pár dobrých rad, jak třeba tyhle modelky strčit do kapsy.

1.    Napřimte se!
Nechte vyniknout vaši postavu, pořádně narovnejte záda a naučte se správnému držení těla. Vaše prsa to opticky nadzvedne a zvětší. Noste se hrdě, jako dáma!

2.    Stačí jen pudr
K optickému zvětšení prsou stačí jen pudr nebo bronzový make-up. Díky správnému vystínování si můžete zařídit plnější dekolt. Užším štětcem udělejte několik oblých »véčkových« tahů od středu přes horní okraje prsou. Dávejte si pozor na to, aby vaše pokožka nebyla flekatá.

3.    Cvičte
Posilujte s činkami
Lehněte si na záda, vezměte do ruky činky, rozpažte a předpažujte. Tyto cviky na prsní svaly provádějte pomalu, ale silově.
Stlačování
Spojte ruce před hrudníkem a mezi dlaně vložte gumový míček a snažte se stlačovat. Držte lokty ve vzduchu v jedné rovině.
Kliky o zeď
Zvolte si lehčí variantu kliků, abyste měly perfektní prsa. Postavte se čelem ke zdi, a v úrovni ramen se dlaněmi opřete. Pomalu krčte lokty a přibližujte trup, který by měl zůstat pevný a rovný.


4.    Správně se oblečte
·    Lodičkový (kulatý) výstřih je lepší než »véčkový«. Nejlepší dojem vykouzlí topy se zavazováním za krk, které prsa zvedne a zpevní.
·    Z barev vybírejte ty pestré, zapomeňte na zeštíhlující černou.
·    Nebojte se vzorového oblečení, vodorovné proužky dokážou nemožné.
·    Oblečení s volánky či žabkovým vzorem v oblasti hrudníku vám dodá potřebné centimetry.
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.