Co je zvláštního na tomto páru? Ona byla on! On by ona! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Co je zvláštního na tomto páru? Ona byla on! On by ona!

Arin a Katie se navzájem podporují.
Arin a Katie se navzájem podporují. (Profimedia.cz)

Američané Arin Andrews (17) a Katie Hill (19) z Oklahomy vypadají na první pohled jako každý normální pár zamilovaných teenagerů. Nikoho by nenapadlo, že by mohli být jiní. Přesto jsou. Arin byl dříve dívkou Emerald a Katie chlapcem Lukem!

Před víc než rokem podstoupila Katie operaci v přepočtu za 683 tisíc korun, aby konečně měla tělo, po kterém celý život toužila. Stala se dívkou se vším všudy. Arin si zatím nechal odebrat prsa a užívá si chlapecký hrudník. Je rád, že svou dívku může vzít beze studu na plovárnu. „Arin je pro mě stále můj Arin. Vždycky mi připadal mužný, ale od té operace, kdy si nechal odstranit prsa, má vyšší sebevědomí,“ vypověděla Katie pro Daily Mail.

Seznámili se před dvěma lety ve skupině, která podporuje transsexuální teenagery. Rodiny je podporují, protože chápou, že jen oni nejlépe rozumí tomu, co ten druhý zrovna prožívá. Katie kvůli své transsexualitě zakusila na škole šikanu a Arin musel přejít jinam poté, co odhalil svou proměnu a postupně ztratil přátele.

V budoucnosti si chce Arin nechat vytvarovat penis, ale zatím by to přineslo jen komplikace. „Každý transsexuál chce projít fyzickou proměnou, protože jen pak bude jeho osobnost kompletní,“ řekla Arinova matka. Zatím tedy chlapec chodí do posilovny, aby nabral svaly a vedle vysokoškolačky Katie nevypadal jako nějaký zajda.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.