Vendula z Olomouce chtěla odejít od svého arabského muže: Manžel mě 18krát bodnul! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vendula z Olomouce chtěla odejít od svého arabského muže: Manžel mě 18krát bodnul!

Ahmed Houban neunesl fakt, že od něj chtěla manželka odejít.
Ahmed Houban neunesl fakt, že od něj chtěla manželka odejít. (Aha! - Pavel Ryšlink)

Neuvěřitelných 18 ran nožem zasadil do obličeje, hlavy a krku Vendule Houban (31) z Olomouce její manžel Ahmed Houban (41). Přežila jen díky rychlé pomoci doktorů. Proč muž, který včera stanul před soudem obviněný z vraždy, zaútočil? Řekla mu, že od něj se synem odchází...

„Měli jsme spor, manžel mě chtěl obejmout, ale odstrčila jsem ho. Pak už si nepamatuju, co se stalo. Všude bylo hodně krve,“ vylíčila své pocity Vendula a dodala: „Nic jsem necítila, žádnou bolest. Jen jsem vnímala, že ze mě kape krev, ale nevěděla jsem odkud. Byla mi zima a snažila jsem se neomdlít.“

Houban útočil kapesním nožem. Jeho ženě se podařilo utéct, když při poslední ráně nůž zlomil. On sám pak z bytu, kde se drama odehrálo, utekl. Později se sám přihlásil na policii.

U soudu včera činu litoval a manželce se několikrát omluvil: „Nechtěl jsem jí ublížit a už vůbec jsem ji nechtěl zabít. Mám ji rád a strašně toho lituji.“ Verdikt by soudce měl vynést dnes, Houbanovi hrozí až 18 let.

Napadená Vendula: Chtěla bych odpustit, ale...

„Nevěřím, že mě chtěl zabít. Chtěla bych odpustit, ale nevím, jestli je to možné. Určitě si zaslouží nějaký trest, ale ne za pokus o vraždu,“ prohlásila Vendula, která se několik dní po útoku bála podívat do zrcadla. „Když jsem se pak poprvé viděla, ulevilo se mi. Pan doktor byl šikovný. S naším manželstvím je ale konec. Na to, co jsem prožila, nikdy nezapomenu,“ dodala Vendula Houban.

Autor:  rys

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.