Expremiér Nečas jde k výslechu: Kvůli milence Nagyové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Expremiér Nečas jde k výslechu: Kvůli milence Nagyové!

Premiér Petr Nečas a Jana Nagyová
Premiér Petr Nečas a Jana Nagyová (ČTK)

Tenhle týden pro Petra Nečase (48, ODS) rozhodně nepatří k těm šťastným. Od včerejška už není premiér, zítra ho čeká kriminálka. Tam bude vypovídat v kauze Nagyová.

Bývalá šéfka Úřadu vlády Jana Nagyová (48) a jeho údajná milenka je totiž podezřelá z korupce tří rebelujících poslanců ODS a také proto, že nezákonně zaúkolovala šéfy rozvědky, aby sledovali Nečasovu manželku. A detektivové chtějí zjistit, jak moc v tom měl prsty on sám. Na policii ho čekají ve 13 hodin.

Žalobce Ivo Ištvan v pondělí podal ve Sněmovně žádost o vydání expremiéra k trestnímu stíhání. Ač neupřesnil proč, podle dostupných informací má jít o podezření z uplácení a zneužití pravomoci veřejného činitele. O vydání budou poslanci rozhodovat příští středu.

Zákonodárci z imunitního výboru se už mohli »pokochat« obsahem telefonátů a sms, které kromě jiného obsahovali intimní konverzaci. Tyto pasáže ale začernili dřív, než se dostanou do rukou kolegů.



Přečtěte si
kocickamv1973
12. 7. 2013 • 06:45

A nestydí se,to ne...protože to jsou narcistický kurvy,co nemají ponětí o tom,co je srdce,potřeba pomoci...omlouvám se za ty výrazy,ale já na ty hyeny reagovat jinak nemůžu A to jsem také vystudovaná,žádný blbec,ale na nic si nepotřebuju hrát.Tohle mě opravdu dost leze krkem

kocickamv1973
12. 7. 2013 • 06:41

Nečas a Nagyová...už jděte do hajzlu oba.Prachy jste si nakradli,tak neotravujte nějakými trapnými kauzami a nelitujte se .Jsou lidé,co žijí z životního minima,protože naše republika to je jako Somálsko a politici,ty si akorát nacpali konta a pro normální lidi neudělali nic!!To snad za komunistú bylo lépe.

mirkazam
11. 7. 2013 • 15:06

To ho přišlo to skotačení pěkně draho. Na tu určitě nezapomene...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.