Novorozená Anička z Chebu: Děvčátko z popelnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Novorozená Anička z Chebu: Děvčátko z popelnice!

Anička začala život v popelnici.
Anička začala život v popelnici. (Foto Aha! – Kateřina Moravcová)

Šťastný konec snad bude mít hrůzný příběh, který se odehrál na chebském sídlišti v pondělí odpoledne. Novorozenou holčičku tam do popelnice pohodila bezcitná matka.

Dítě našel v kontejneru bezdomovec. „Strážníci plačící miminko vytáhli a dali mi ho do náruče. Musela jsem ji očistit od špíny. Byla nahá a ještě byl na ní mázek. Zabalili jsme ji do osušky,“ popisuje zachránkyně Zuzana Brütting (49), která bydlí kousek od místa, kde holčička ležela. „Kdo tohle může udělat? Jedině nějaká hyena. Celou noc jsem z toho nemohla spát. Doufám, že tu ženskou najdou a potrestají,“ věří Zuzana.

Malé Aničce, jak jí říkají sestřičky v nemocnici, se daří dobře. „Začala přijímat stravu a vypadá velmi vitálně,“ říká mluvčí chebské nemocnice Vladislav Podracký.

Pomozte najít matku

Po matce Aničky usilovně pátrá policie. „Hledáme těhotnou ženu, s černými vlasy, svázanými do culíku, oblečenou do nápadně barevných věcí. V pondělí 8. července kolem deváté hodiny ráno se pohybovala u prodejny Lidl ve Františkových Lázních v doprovodu neznámého muže. Se všemi informacemi se obracejte na číslo 158,“ žádá veřejnost policista Pavel Valenta.

Přečtěte si
kocickamv1973
12. 7. 2013 • 06:36

No to je hrozné.Matkou byla v Chebu určitě cikánská ***,tak snad ani po ní nepátrat.Co by ta holčička z takové lundry měla.Jako matka by jí nebyla k ničemu,když dokázala své miminko hodit do popelnice.Ať holčičku dají k adopci a holčička bude spokojená.Vůbec nechápu,co se to děje a čeho jsou lidé a kor "matky"schopné...děs

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.