David Krejčí dostal Zlatou hokejku a teď... Svatba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

David Krejčí dostal Zlatou hokejku a teď... Svatba!

Naomi s Davidem jsou spolu již čtyři roky.
Naomi s Davidem jsou spolu již čtyři roky. (Foto Aha! – Martin Sekanina, Sport – Michal Beránek, ara)

Zklamání z porážky ve finále Stanley Cupu ho dosud neopustilo. Naopak, konec těsně pod vrcholem Davida Krejčího (27) bolí čím dál tím víc. Teď ale přišel čas hodit vše za hlavu – v pátek ho totiž čeká svatba.

Právě kvůli ní přiletěl hokejista Bostonu včera do Prahy. Pozítří se mu totiž žení bratr Zdeněk. „Parádně si to užijeme,“ těší na veselku, na kterou ho doprovodí jeho kráska Naomi. Že by předzvěst další ženitby?

„V pátek to okoukneme a v sobotu uvidíme,“ smál se rodák ze Šternberka a na dotaz, jestli v neděli máme čekat svatbu, odvětil: „V neděli možná, ale až příští léto.“

S vnadnou hosteskou, která bodovala i v několika soutěžích krásy, randí už čtyři roky. „Jsme zasnoubení, ale tohle léto na svatbu nemáme čas. Není to jednoduchý. Ona má rodinu v Americe, my šli daleko v play off a další sezona začíná už za dva měsíce,“ objasnil David, proč si »ano« řeknou až za rok.



Autor:  zal

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.